Писателя Калин Терзийски: Аз умирам докато вие, л*йна такива си говорите глупости!

Калин Терзийски гасне, налива се с алкохол и си пише помен в интернет!

Калин Терзийски
Калин Терзийски

Писателят Калин Терзийски отново се опитва да напомни за себе си. Психиатърът, който стана по-известен с пиянски изпълнения в телевизионен ефир и с отказа си да влезе в „Биг Брадър“ тръгна да привлича вниманието на почитателите си по ужасяващ начин. Преди дни Калин пусна няколко смущаващи съобщения в социалните мрежи, с което шокира приятели и познати.

„Чуйте ме сега, може би скоро ще умра! Ще ми се на всеки, на когото съм направил добро, да го разкаже тук. Да разкаже за него. В това има особен смисъл, повярвайте ми“, написа Калин Терзийски и с това предизвика над 200 души да изредят срещите и впечатленията си от него.

Дали думите му бяха блъф или опит да привлече внимание към себе си само времето ще покаже. По-смущаващото обаче се оказа, че часове след като получи стотици подкрепящи съобщения, той отново влезе в роля на жертва и избухна в нов коментар в мрежата. Този път с ясната цел да предизвика нова порция хвалебствия и негативни коментари и да популяризира състоянието си:

„Докато вие, л*йна такива си говорите тук някакви глупости, аз умирам“, гласеше краткото включване на писателя. То вече даде ясно да се разбере, че положението му наистина не е розово.

Възможно е обаче психиатърът просто за пореден път да е изпаднал в някое от своите умопомрачения. Преди 6 месеца Калин отново пусна бомбата с обявление, че идва краят на живота му и вече не намира никакъв смисъл да се бори срещу това. Направи го отново в интернет профила си. И пак бе солидно подкрепен от свои приятели. Тогава причината бе фактът, че не успявал да се издържа с книгите и поетичните си сборници. (За пояснение на нашите четатели да споменем само, че Калин Терзийски е богат наследник на няколко имота в центъра на София и се изхранва богато и пребогато от рентиерство- б.р.).

Калин Терзийски

„Опитах се да живея като писател. Пишейки! Оказа се, че не става. Ще трябва да се откажа. Може би да умра! Защото не мога друго! Мога да благодаря на тия, които помагат да е така“, обяви тогава психиатърът. Само няколко дни по-късно обаче сам призна, че е преборил тежките мисли с изкуство. Настроил се да рисува картини и да боядисва стените у дома. Канализирал огорчението и болката си и по този начин се справил с проблема си.

След откровенията си, този път обаче Калин е предпочел да изчезне от полезрението на познатите си. Дни наред не отговарял на техните съобщения с притеснения. Затова пък само шепа близки хора знаели, че и този път ще прескочи трапа и ще се възстанови от депресивното си състояние.

Депресарските мисли, които са обзели писателя, си имат и друго обяснение – алкохолът. Макар Терзийски от години да твърди, че не близва спиртни напитки, преди по-малко от седмица той се появи в телевизионен ефир солидно почерпен. Участието му бе в съботния сутрешен блок на БНТ, в който се говореше за сигурността и свободата на хората. Писателят бе поканен в компетенциите си на бивш психиатър, който познава дълбочината на човешката душевност.

Сам Калин обаче демонстрира, че има нужда от помощ. Макар да нямаше 11 сутринта той явно не бе отпуснат от дълъг среднощен запой. Това положение можеше да остане незабелязано ако в средата на предаването видимо агресивен към останалите участници в дискусията и водещите, той не се измъкна от студиото. Преди това обаче направи няколко неуместни и тенденциозно скандални включвания.

„Възможно е наистина да не се чувства добре и да му избива към подобни прояви“, опитаха се да го извинят приятелите му. Според тях Терзийски отново е затънал в дебрите на алкохола. В едно от особените си състояния Калин се обяви за истински гений и гръмко обяви, че един ден на негово име ще кръщават площади и гари, а не на Лиляна Павлова.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *