Писателят Никола Райков: Българи, как точно си представяте, че ще отстраним Мафиота Борисов! С мирни протести няма да стане!

„Искам да попитам онези българи, които смятат, че не е необходимо протестът за оставките на Борисов и Гешев да се радикализира в посланията и действията си. И упорито продължават да трамбоват жълтите павета със захаросаните си мирни шествия от Ларгото до Парламента и обратно. След 14 дни на лавинообразни анти-правителствени протести в цяла България, протести, които не бяха чути, Вие как точно си представяте, че ще се справим с мафията”?

Надявам се планът ви не е да отворим вратите на килиите и галантно да поканим мафиотите сами да влязат вътре? А какво ще кажете да ги помолим учтиво да върнат в държавния бюджет източените в офшорни сметки милиарди? А да организираме следващия протест като детски рожден ден с розови балони и клоуни с шарени панталони?..

Вие виждали ли сте, присъствали ли сте някога на протест във Франция (примерно) и мислите ли, че радикалните действия на демонстрантите там имат някаква връзка с качеството на живот в тези държави?! Или смятате, че това е чиста случайност? Искам да кажа, че мутри се свалят с мутренски действия“, написа в личния си профил писателят и активен протестър Никола Райков. Skandalno.net

Писателя Никола Райков

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Крайно време е да се грабва оръжието! Нищо друго не е ляк за тези кръвопийци,иначе България загива! Народе,разбери го най-накрая!Едно поколение и половина живяхте в мир без катаклизми и мислехте че всичко е природна даденост,но за съжаление не ене знаете колко човешки животи отидоха и живяха в недоимък ,за да се построи онази България ,която имаше образование,култура,домове за хората и най-вече работа.Нашето време мина сега вие се борете за оцеляването си

  2. Народа става мутрите от сик, ипон и отвоюва свободата си въоръжавайте се но не с търпение…

  3. След половин месец на протести и вот на недоверие, хунтата си гласува поредното доверие, а наивниците да продължават с трамбовките по центъра!

  4. Борисов сам ще се свали, защото за да оцелее една власт в трудни времена е нужен интелект, а там милите са в пълен дефицит. Радвайте се, че вождът на команчите е футболист, а не професор!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *