Песков: Войната между Русия и Запада ще продължи дълго време

Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков нарече борбата между Русия и Запада война в широкия смисъл на думата и предупреди, че тя ще продължи дълго време.

„Ако имате предвид, да речем, война в по-широк контекст – Русия е в конфронтация с враждебни, неприятелски към нея държави. Това е хибридна война, която те са отприщили срещу нашата страна и следователно ще продължи дълго време. За тази цел ние имаме нужда от твърдост, увереност в себе си, целеустременост и единство около президента“, каза още Песков по време на брифинг в отговор на въпрос колко време може да продължи една специална военна операция.

„Америка, която въпреки близкия си финансов фалит и все по-задълбочаващ се морален упадък все още претендира, че е световен учител по предмета „западна демокрация“, в момента прави втори опит да събере около себе си редица държави, за да ги учи и да им морализаторства, за да ги използва за целите си“, добави Песков.

„Онези държави, които искат да участват в тези уроци… това си е тяхна суверенна работа, но повечето държави виждат, че Америка просто разделя света на първокласни и второкласни страни и възприемат това с усмивка“, коментира Песков.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

12 коментара

  1. Няма да продължи дълго, те не са като вас, усетят ли, че губят, натискат червеното копче. Байдън се замисли за бъдещето, ми звучи като изключително кратък виц.

    • Хайвана се ваксинира бре, значи е безсмъртен. Новият шотландски боец :)
      Много се надявам и българските му фенове и слуги да са се нафарфальокали.

      • Много са лечебните свойства на атомното оръжие, но най-добре лекува глупост. Хлебарките ще си направят изводите.

      • Абсолютно вярно е някаква английска пача-министърка го каза, а навремето някаква си българска нейна колежка заяви при бомбите в сърбия, че обеднения оран дори лекува…. :)

  2. Пепел ти на устата, г-н Песков, че ако трябва 50 години да чакаме, няма да дочакаме.
    Да свършва по-бързо тая кочина и тая изродщина!
    А ти ставай, юнак балкански, от сън дълбок се събуди!
    Амин!

  3. FuckEu, в щатите ги убеждават, че е полезно и безвредно да дишат и пият отровите от взривените влакове. За какво изобщо става въпрос- каквото ни убеждават и рекламират за полезно правителствата- значи е смъртоносно. Пазете се, хора! Което ви кажат новините и зомбивизора- обратното е! Пазете си живота, вашия и на близките ви. Иначе ставате съучастници в най-масовия геноцид в историята ни- днешния!

    • От 2002 г. не гледам ТВ. Пускам го само когато има формула 1, макар че и нея джендъросаха и я превърнаха в педалски спорт за кухи лейки. Но пък за зла участ краварска, аз винаги правя обратното на това което ми налагат.
      Нека си дишат там безвредните газове, че лекарите им са кът и не могат да смогнат на всички кандидати да им отрежат пишлетата. Така поне сами ще окапят.
      Иначе си чакам мейла :)

    • „Гледай накъде върви тълпата и бягай в обратната посока – те винаги грешат“ – не помня кой го беше казал.

  4. До Fuck EU. Явно сме сродни души. Аз също обожавах Формура – 1 до момента когато се появи електрическата им версия. За Шумахер скърбя непрекъснато – господ да му прати изцеление дано,молим се за него. Но последвалите го „шампиони“ ми остават безразлични. Очаквам всеки момент да се вземе решение за спиране на тези състезания – все пак зелената сделка го налага. За краварите мога да те допълня само с това, че една нация която избива в училищата децата си – имам предвид последния случай от Нешвил,е обречена. Аз не искам тази демокрация на Америка. Знам, че никой не ме пита и скоро ще се „джендеросаме“ по твой сполучлив изказ. Моята надежда е Динко. Трябва да станем като него и без да ни дават. Има и други свестни хора – не всичко е загубено!

  5. Погледнете този автор бе хора.“Фулфорд:Първата световна революция е на път да освободи човечеството“ https://bgprevedi.com/category/fulford Досущ в резонанс с предсказанието на баба Ванга.“Фулфорд: Западната финансова система претърпява срив от 8 трилиона долара“

  6. Дааа, такава борба за мир ще бъде, че няма да остане камък в/у камък …..

    • Откакто съществуват наглосаксонските дяволски изчадия, на които се кланяш, кога е било по друг начин?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *