Костадинов: Референдумът за лева събра 500 хил. подписа. По-малко от 400 хил. гласа на Изборите за нас ще е манипулация (С ВИДЕО)

Референдум за запазване на българския лев ще има! В 11-тата седмица на кампанията имаме събрани 500 000 подписа на български граждани. При това събирани посред зима. Това заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов по време на пресконференция в БТА и показа папките с всички подписи.

Срокът за внасяне на документацията изтича на 10 април. Ние ще внесем десетките папки с подписи в Народното събрание дни преди това. Дотогава очакваме подписите на българските граждани срещу еврото да са достигнали 550 000, заяви още лидерът на партията.

Датата на референдума зависи от волята на президента Румен Радев, посочи Костадинов.

Да приемем, че от тези 500 хил., 20 % ще гласуват за други партии. В този смисъл ако на изборите в неделя се окаже, че за „Възраждане“ са гласували под 400 000 души, които ги имаме като подписи за референдума на „Възраждане“, ще счетем тези избори за недействителни, защото са фалшифицирани, категоричен бе той.

Костадинов посочи, че подписи за провеждане на референдум за запазване на лева продължават да пристигат от българи от цял свят: Япония, Нова Зеландия, САЩ, Китай, Русия, всички европейски държави.

На път сме да направим най големия пробив от 30 г. насам, България е на път да каже „Не“ на няколко велики сили за Еврозоната, каза той.

Лидерът на партията знаел, че има „опити от страна на „Информационно обслужване“, които са под американски контрол, да фалшифицира изборните резултати. Затова утре той ще отиде в държавното дружество, чийто директор наскоро е бил инкогнито на консултации във Вашингтон. Поканени да отидат са всички партии, но са потвърдили само от ДПС. Срещата ще е в 11.30 ч., а целта ѝ е председателят на дружеството Ивайло Филипов да бъде питан „дали ще работи на тъмно и колко още десетилетия ще продължава да е директор на тази държавна фирма“. Костадинов иска Филипов да бъде разследван. В тази връзка той иска наблюдатели на „Възраждане“ за изборите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Ако само 400000 българи мислят за тази държава, по-добре да я закрием. Балканско Хаити с роби и убити, това избират ППгалите, ДБилите, ГЕРБесните и някои други зле ориентирани.

  2. Ако поне 500 000 българи мислят за Родината ни, сме спасени!
    От пет милиона, голяма част от които небългари, под една или друга форма- 500 000 е над десет процента!
    Достатъчно голяма критична маса!
    Така че- предстои революция, братя и сестри!
    Вече не може да бъде спряна! Българският народ се събужда!

    • Амин!
      Хора, които не си правят дори труда да разберат случващото се с тях, децата им, родината и народа им …….. дано не бъдат спасени.

  3. Слава “ Възраждане “ Благословени да сте ! Имате народната ни обич !
    Н А Р О Д А на България !

  4. Ще се изненадам ако Козяк не активизира слугите си да извъртят някакъв номер на тази първа застрашаваща господството им у нас проява. Те са пределно наясно, че Възраждането на Костадинов набира мощ и че няма да се ограничи само с идеята за лева, че за Възраждане този референдум е само проба за проверка на възможностите и влиянието им върху политиката и тенденциите й у нас, че тепърва ще им създава ядове, грижи и неудобства. А това, че толкова дълго държаха тук смотаната лелка с персийски корени изобщо не е за да я подготвят и обучат за активно вмешателство в родината й, а за да повтълпят в кратуната на определения за неин наследник малко мекота и тънка макиавелщина между грубянската му представа за поведение, с която е надъхан от холивудските уестърни. Дано да не стигне до вадене на пистолети, защото ще ни докарат до там че аскерът от базите им ще получи команда да спасява Козяка от „любовта“ на населението.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *