Пентагонът ексклузивно: УЖАСНОТО СЕ СЛУЧИ! РУСИЯ вече има ОРЪЖИЕ, способно да УНИЩОЖИ военната спътникова система на САЩ! Виж Тук:

Насред коронавирусната паника, завладяла планетата, САЩ пращат в Европа нови войскови части и ги дислоцират по границите с Русия. Само в Полша и Латвия вече пристигнаха нови 26 хил. войници. Не се ли страхува Пентагонът от Ковид-19 и каква е причината за тези, меко казано, странни маневри, имайки предвид пандемичната криза?!

Ето отговора: Американските военни вече не крият страховете си, свързани с нарастващата военна мощ на Русия. А най-пресния повод за евроатлантическа параноя са завършилите само преди няколко дни успешни окончателни изпитания на нова руска ракета, способна да унищожава американските космически спътници със стратегическо предназначение.

Няколко такива ракети са в състояние да унищожат цялата космическа спътникова система на САЩ със стратегическо шпионско, комуникационно, навигационно и военно предназначение.

Последното успешно изпитание на новата ракета е проведено от военна база в Централна Русия. Но в кой район по-конкретно,  никой не може да каже. Руснаците пропускат толкова информация, колкото да докарат до страх и ужас шефовете на Пентагона.

Страховете на пентагончовците се подклаждат и от това, че Съединените щати НЯМАТ и НЕ МОГАТ  да си направят такива ракети, способни да полетят в околоземна орбита или в близкия космос и да поразяват стратегическите вражески спътници.

А НЯМАТ и НЕ МОГАТ  да си направят такива ракети, поради простата причина, че въпреки своите „напреднали“, „световни“, „върхови“ и не знам какви си още технологии, САЩ не са в състояние да създадат космически ракетен двигател. Затова до ден днешен плащат на руснаците да им продадат някой и друг такъв двигател.

Новата противоспътникова ракета, която създадоха в Руската федерация може да бъде изведена пряко в околоземна орбита и оттам да отиде, ако е нужно и  в близкия космос. Тоест, тя вече не действа на земята и на наземни обекти. Нейният прицел са космическите апарати на условния противник.

За сетен път руският президент Владимир Путин показва на Щатските военни и политици, че няма никакво намерение да се хваща на въдицата на надпреварата във въоръжаването. А ефективната му стратегия е: вместо да се опитва да надвие американската армия на земята, той я унищожава в космоса.

Вместо да се опитва да създаде симетричен отговор, тоест, да увеличава броя на войниците и въоръженията в руската армия, Владимир Путин отново дава дързък, асиметричен и нестандартен отговор на американските военни заплахи спрямо Русия.

Руската противоспътникова ракета

В какво всъщност се състои този отговор? Знае се, че действието на цялата американска военна машина се крепи изцяло на тяхната спътникова система. Неведнъж американски конгресмени и сенатори са повдигали въпроса за необходимостта от „План Б“. Тоест, необходимостта да се създаде втора система за управление на военната сфера, в случай на срив или унищожение на космическата спътникова система.

Лошата новина за американците е, че такава втора система, дублираща спътниковата,  е изключително трудно да бъде създадена, така, че тя да е и съвременна. Тоест, да не върне войските в каменната ера.

Второ, създаването на такава система ще изисква много време и средства. И трето – по никой начин не може да се гарантира, че тази дублираща система ще бъде адекватна на съвременните изисквания в условията на война или военна заплаха.

Ако например спътниковата GPS система  бъде поразена, то в САЩ  военната сфера ще ослепее и ще се срине. И което е най-лошо: Пентагона ще остане без стратегическите си ядрени ракети, защото няма да има кой да ги насочва.

Ще бъде нанесен изключително силен удар върху разузнавателните централи, които  няма да могат да вършат и 10% от своята рутинна работа по осигуряване на данни за военното и политическо ръководство на страната.

Военните компютърни системи на американските танкове, кораби, подводници и самолети ще станат неизползваеми, понеже голяма част от информацията им идва от космоса.

С две думи – цялата огромна военна машина на САЩ ще бъде блокирана и ще се превърне в безполезни парчета желязо, които няма да могат да извършат никакво смислено действие.

В такъв смисъл страховете и паниката на военните от „най-мощната“ армия в света са оправдани. Защото чрез тези противоспътникови ракети, Русия се сдобива с  оръжие, което американците нямат и в близка перспектива няма да имат. И което е още по-лошо – това оръжие превръща огромната и „непобедима“ армия на САЩ, в сбирщина, която не може да бъде управлявана и става негодна за каквито и да било съвременни бойни действия.

Както се казва, Владимир Путин отново улучи противника в Ахилесовата му пета. И без много усилия, без харчене на огромни средства за войски и въоръжения, руският президент отново победи своите противници, още преди да са започнали каквито и да било бойни действия.

Дали именно този факт не е причината както за опасната корона-епидемия, която все повече мирише на скалъпен сценарий, така и за придвижването на нови многохилядни американски военни части и бойна техника към границите на Руската федерация? Какво ще се случи, предстои да разберем скоро:

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

15 коментара

  1. Предлагам кокошки – носачки по 15 лв едната.
    Мога да доставя на адрес.
    08895673445
    Антон

    • Давай двеста .
      Плащане при доставка .
      Адрес:
      Nevada , area 51, Lab 16.
      По еконт или спиди .
      Gream Arnst – physical terapeft

  2. Това за ракетните двигатели не е вярно Американците кацафа на Луната многократното до там се лети не се кара по магистрала или по вода, с какво пътуват до Луната ?

    • Американците и сега не могат да прилунят някого и после да го приземят какво остава преди 50 години….

    • Към Луната летяха,,до някъде,,на Буран,който е за многократно ползване,но и той е СССР производство! Истина е,че краварите пари имат,но акъл нямат,така и не можаха да откраднат технологията на сплавта за двигателите!И до днес купуват от руснаците,а това е скъпа услуга,3,000,000,000$!

    • Не само,че е спорно,но и не доказуемо!Един фотос ужким на Луната,а байрака се вее,като вятърна мелница,от къде този вятър на Луната,само Холивуд знаят, НИКОЙ друг!!!

  3. Американците взеха технологията от руските ракетни двигатели и сега успешно произвеждат по добри. Но това е секретно. Руснаците изостанаха много назад във военно отношение. В Зона Б51 извънземни са дали нови технологии на Америка.

  4. Защо заради един човек трябва да страда цял свят как може тръмп даси помисли за война с майка русия там децата се раждат с бойна кръв а не лигльовци като американците!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *