Ето Защо Борисов Хвърли Дянков на Цацаратурата! Цялата Истина Виж Тук:

Бившият финансов министър Симеон Дянков е поредният, който е обвинен за престъпление срещу държавата. Цацаратурата погна Дянков за сделката по продажбата на миноритарния пакет от акциите на ЕВН.

Наказателна отговорност вече се търси и  от бившия икономически  министър Трайчо Трайков.

Обвинението срещу Дянков е готово, но прокуратурата не могла да намери екс-министъра, за да му го връчи, защото вече не живеел на постоянния си адрес в София. А новият не го знаели.

Още по-странно, ако настоящият адрес на Дянков не бъде установен през следващите дни , за което е впрегната цялата столична полиция, той ще бъде обявен за национално издирване, заяви говорителката на Цацаров, Румяна Арнаудова.

А стига бе! То стана като вица: Той не се крие – те го търсят! Как е възможно цялата полиция и прокуратура да са тръгнали на лов за Дянков, а през това време той необезпокояван да си пуска статуси във Фейсбук!?!

Пълен смях и идиотизъм, характерен за Бойко-ГЕРБерската епоха в българската история.

Че в сделката с акциите на ЕВН има нещо гнило, е ясно на всички. Че ГЕРБ развъртяха огромна далавера и ощетиха народа – един от многото такива случаи, пак е ясно на всички. Че пенсионери, инвалиди и обикновени работещи бяха прецакани, а някои управляващи се нагушиха със солидни комисионни, го знаят и слепите.

Обаче защо прокуратурата скочи чак сега бе, джанъм?

Сега ли се сети Цацаров, че е имало престъпление? Сега ли се разтича да издирва обвиняемите и да им връчва призовки? Та и за общонационално издирване да ги обявява?

Престъпната небрежност е извършена преди пет години в зората на Боковото управление. Още тогава се разчу, че сме продали кон за кокошка, но следите бяха заметени под килима. Прокуратурата мълчеше като мушната гайда, а Дянков продължаваше да върти народа на малкия си пръст, поднасяйки му краешник от постна пица. Трайков водеше правителството на плаж в Катар, а катарските бизнесмени още идват тук да инвестират, та направо им хвърчат чалмите от бързане.

Такова дело нямаше да има, ако рейтингът на Борисов не е виснал сега като прани гащи на килнат стобор. А идват избори. Родният диктатор се сети, че народът иска наистина борба с корупцията, иска да има поне един осъден за далаверите.

Затова Борисов метна поръчково Трайчо в лапите на прокуратурата, а след него и Дянков. Трайков- защото изневери на ГЕРБ, върна се в РБ, кандидатира се за президент… Затова трябваше да бъде плеснат през ръчичките. А Дянков- защото продължава да играе двойната си игра, разклечен между ГЕРБ и Сорос.

Далеч сме от мисълта, че Трайков и Дянков не са престъпници и че мястото им не е в затвора.

Но само те ли?

Кой раздаваше обществени поръчки на килограм?

Кой продаваше България парче по парче.

Кой продаде и националните интереси?

Кой превърна голяма част от европейските пари за магистрали в палати и солидни банкови сметки в чужбина?

Под шапката на КОГО се извършиха най-големите престъпления в държавата?

Ако Борисов беше честен /но уви не е/, ако имаше капка доблест /а той няма/, трябваше да прати всичките си министри при Цацаров, като сам той застане най-отпред и поведе колоната.

Но, не!

Ще си измие ръцете с двама, даже селфи ще си направи с тях пред съда… и пак ще се засили да ни управлява.

Без да му пука, че по света, ако някой министър направи гаф и премиерът моментално си подава оставката, защото не е успял да предотврати стореното.

А нашият не само не е предотвратил престъпление, но явно то е станало със знанието и участието му. И с решение на МС!

И този човек пак иска да ни управлява. Хитро, по селски, имитирайки някакво раздаване на закъсняла справедливост.

Иска, много иска.

Но ние не щем!

Късно е, либе, за китка!

А на плоските ти номера, Борисов, не се хващат вече и най-заслепените глупаци.

Махай се заедно с крадливата си шайка!

Че вече ни се смеят даже и румънците! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Цацаров търси заклети свидетели срещу Бойко Борисов!!! От петимата министри все някой ще започне да пее, но това е за негова лична застраховка, а не в името на справедливостта!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *