Бориса цъфна само по… Пяна! СНИМКА (+18) Виж Тук:

Бориса Тютюнджиева пази личния си живот в тайна, но за да не я забравят съвсем, от време на време пуска по някоя провокативна снимка в социалната мрежа.
Какъв по-ясен и недвусмислен начин да напомниш за себе си? Именно страхът от забрава е най-вероятната причина за последната й снимка, на която моделката цъфти чисто гола!

Бившата любима  на продуцента Андрей Арнаудов, с когото изкара в интимна близост цяла шеметна година, е щракнала дългите си бедра във ваната, а на споделеното във фейсбук фото има достатъчно плът, но и достатъчно пяна, която деликатно скрива „най-милото“ на  знойната брюнетка.

Тютюнджиева от дълго време се е оттеглила от светския шум и се е отдала на бизнес – работи усърдно в собствения си бутик за облекло. Тя успява да стои далеч от скандалите и се стреми да не навира в очите на публиката собственото си „Аз“ на всяка цена. Полага усилия и в това да не пуска през ден голотии и постове в социалните мрежи, разкриващи личния й живот. Моделката бяга като дявол от тамян от перспективата да се превърне във втора Николета Лозанова.

Отвреме навреме г-ца Тютюнджиева се появява по телевизията, но в предавания, които нямат нищо общо с еротиката. Готви в „Черешката на тортата“, а после беше временно коментатор във „ВИП Брадър“.

Настоящата й закачка с голите крака във ваната явно е намек, че отново ще се появи в някое предаване, но засега е тайна в кое точно.

Носи се упорит слух, че Бориса най-после е намерила любовта на живота си в лицето на млад бизнесмен. Но и двамата не желаели да афишират връзката си.

„Мога с години да стоя на сухо, въпреки че съм много се*суална“, призна в „Къртицата“ моделката. Не търся мъж на всяка цена, трябва да има химия между нас и да го обичам, сподели още моделката в риалити предаването.

Бориса и нейните крака!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *