Русата Златка Развива СИЛИКОНОВА БОЛЕСТ! Наля си 900 кубика и се Закани да си слага още! Виж Тук:

Русата Златка постави нов рекорд сред плеймейтките, като си увеличи гърдите с две последователни операции, които тайно направила само за 1 месец.

Чисто новите си бомби попрезрялата красавица показа гордо на купона на рождения ден на колежка си Светлана Василева. Там Злати буквално блестеше с едни едри гърди напред сред останалите веселящи се момичета и не чак толкова момичета.

Тя не само беше напърчила новите си придобивки, но и се похвали, че тепърва ще уголемява формите си още и още, докато постигне рекорд. Само през последния месец г-ца Райкова е наляла 900 кубика силикон, но това не й стигало и до лятото, след още две операции, възнамерява да стане най-едрогърдата блондинка в България.

Защо й е нужно това, никой не може да каже. Русата фурия има крехко тяло, слабички и тесни рамене и новите бомбести гърди ще й стоят отпред като дисаги. Тя обаче смята, че това е ултра-красиво и никой не може да я разубеди.

Освен с новите ци*и, красавицата направи впечатление и с това, че този път се появи без ремаркето си Георги Валентинов, с когото ходи от две години. Явно слуховете, че двамата са се разделили, са верни.

Сега целта на Райкова е да си забие нов мъж. А с какво друго оръжие, свен с препълнена пазва, една силиконка може да примами поредния балък?! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *