Ексклузивно: Спипаха с Кокаин в колата Емануела! Виж Тук:

Фолк певицата Емануела е имала неприятен сблъсък с патрулиращи полицаи в дните между Коледа и Нова година, който едва не е завършил с арест за популярната дама, научи Skandalno.net от свой източник от столичното Първо РПУ.

На 27 декември около 22.30 вечерта чалга изпълнителката е била задържана, а автомобилът й- бял „Мерцедес“ с регистрационна табела СВ8133ВА, е бил обискиран, като на предната седалка, до шофьорската, полицаите са открили пакет с 0.8 грама кокаин. Въпреки това Емануела не е била арестувана, макар да е била заведена за обяснения в Първо районно.

„Патрулиращи полицаи са спрели колата й на бул. Евлоги Георгиев, непосредствено след ул. Шипка. Емануела е била видимо неадекватна и обяснила, че се връщала от вечеря в морски ресторант със свои приятели. Полицаите се осъмнили и предприели обиск на автомобила й, като са открили бучка кокаин, скрита в преградата на дясната предна врата до шофьорското място“, разказва информатор на „Скандално“ от полицията.

Емануела е била отведена в районното, тъй като категорично отказала да даде проба за алкохол и наркотици. Чалга изпълнителката е прекарала повече от 2 часа в разправия с полицаите, но така и не се стигнало до арестуването й. Източникът на „Скандално“ твърди, че със сигурност полицаите са направили протокол за обиска на колата, извършен в присъствието на Емануела, но не е сигурен дали е вписано намереното количество кокаин.

„Ако колегите не са покрили случая, то срещу фолк певицата ще трябва да се води производство за притежание на наркотици. Нейната книжка обаче не е отнета, което означава, че тя е избегнала проверката с дрегер“, обяснява информаторът на „Скандално“.

Любопитен щрих в историятаа е, че патрулиращите полицаи, спрели за проверка Емануела, преди няколко месеца са арестували друга известна българска певица с наркотици – Жана Бергендорф. Тя бе задържана на 19 април, 2016 г., след като предизвика лека катастрофа в София, а впоследствие бе установено наличието на дрога в кръвта й. Тогава от МВР официално оповестиха случая за разлика от коледната срама с Емануела.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *