ПЕНТАГОНЪТ В ДИВ УЖАС! Новите Руски ЯДРЕНИ РАКЕТИ „Ярс“ и „Рубеж“ ВЗРИВИХА Стратегическите Планове на САЩ! Ето какво Страхува Янките обаче още повече… Виж Тук:

Руските ракетни войски със стратегическо предназначение са получили през 2016 г. нови 23 пускови установки на ракетния комплекс „Ярс“, в стационарен и мобилен вариант. Свръхсекретните доскоро установки вече са застъпили на бойно дежурство. Това съобщи генерал-полковник Сергей Каракаев, командващ Руските войски със стратегическо предназначение.

Междуконтиненталната балистична ракета РС – 26 „Рубеж“ е развитие на системата „Ярс“ и представлява също много страховито оръжие. Тя ще влезе на въоръжение в руската армия през 2019 г., макар че окончателните изпитания вече са завършени.

В какво се състои страховитата сила  на руските ракети „Ярс“ и „Рубеж“?

Първо, и двете ракети летят практически в космоса и не могат да бъдат прихванати от наземна противоракетна отбрана. Но тяхната страховита сила се състои в това, че те не могат да бъдат унищожени и от противоракетна отбрана, която е базирана в космическото пространство.

Второ, и двете ракети летят по постоянно променяща се треактория и затова е невъзможно да бъдат засечени нито от наземна, нито от космическа противоракетна отбрана. Когато наближат целта си, въпросните ракети изстрелват няколко ядрени бойни глави всяка, които глави летят със свръхзвукова скорост, до 7 пъти по-голяма от скоростта на звука. Тези ядрени бойни глави също непрекъснато променят треакторията си, по алгоритъм, който не може да бъде разгадан за краткото време на техния полет до целта за поразяване. И никой не знае в коя хилядна от секундата, накъде ще се отклони бойната глава. Затова те са практически неуловими и неунищожими.

Трето, ракетите летят на разстояние от 6 000 до 11 000 километра и изстреляни от руска територия с лекота могат да поразят всеки обект на територията на САЩ и където и да е по света.

И четвърто, ракетите „Ярс“ и „Рубеж“ нямат аналог в света. Досега никой не е измислял нещо подобно.  И никой не знае как тези страшилища могат да бъдат спрени.

Затова на генералите от САЩ им треперят гащите.

Но ако тези междуконтинентални балистични ракети предизвикват у натовците страх, то нещо друго, почти имагинерно, но в същото време напълно реално, ги докарва до паника и ужас.

И това е силата на руския боен дух и твърдата решимост на Владимир Путин да защити своята родина от каквито и да било посегателства.

Американските политици от партията на войната и генералите от Пентагона, през последните години на няколко пъти подлагаха на изпитание готовността и решимостта на руския президент Владимир Путин да използва силата на оръжието и на руската армия, при възникване на заплаха за самото съществуване на РФ.

Първата такава нагла и откровена заплаха за Русия възникна, когато САЩ организираха държавния преврат, наречен „Майдан Незалежности“ в Украйна и поставиха под заплаха както Кримския полуостров, така и сигурността на цяла Русия.

Всички помним какво се случи. Незабавно, без приказки, без предупреждения или някакви дипломатически ноти, Путин издаде заповед и руският спецназ (силите със специално предназначение- б.а.), влязоха в Крим и обезпечиха възможност за свободно провеждане на референдум от рускоезичното население на полуострова, което е 87 % от всички живеещи там. Без да гръмне пушка, тези „вежливи човечета“ само за 6 часа неутрализираха всички полицейски и военни формирования на Украйна, намиращи се на територията на Крим.

Това стресна американците, но не ги уплаши. И те проведоха втори тест за решимостта на руския президент. Наредиха на украинския държавен глава Порошенко да започне така наречената Антитерористична операция срещу жителите на Донбас, които не искаха да се примирят с извършения от ЦРУ държавен преврат в Украйна. Накратко казано, Порошенко хвърли срещу няколкото милиона жители на Донбас войската, артилерията и танковете на 43-милионна Украйна.

Владимир Путин и в този случай не се поколеба. И като следствие на военния сблъсък опълчението на Донецката и Луганската народни републики на няколко пъти вкарва редовната украинска армия в пълно обкръжение, наричано от руснаците „котел“. Така руският президент и опълченците, на няколко пъти „сваряваха на супа“ и редовните украински части и частните американски армии, пристигнали на помощ на фашисткото управление в Украйна.

Твърдата решимост на руския президент и руския народ да защитават родината си, докара до бяс неолибералните политици и военни в САЩ и те пуснаха отдавна подготвяните от тях терористи от Ислямска държава да завладеят Сирия. Единствената страна, в която Русия имаше военна база. И откъдето трябваше да се създаде плацдарм за радикално ислямизиране на големи човешки маси в Русия. Преди всичко в мюсюлманските Чечня, Ингушетия, Дагестан и други автономни кавказки републики в състава на РФ. Планът на ЦРУ и Пентагона бе да разкъсат Русия и да я унищожат.

Но отговорът на Владимир Путин дойде като гръм от ясно небе, както за американците, така и за целия свят. Руските въздушно-космически сили подкрепиха армията на сирийския президент Башар Асад и започнаха да громят джихадистите от Ислямска държава, освобождавайки все по-големи територии.

Това доведе до паника и ужас Пентагончовците, защото пред очите им се проваляше един перфектен план за унищожаване на Русия, който трябваше да ознаменува и господството на евроатлантизма над целия свят. И заедно с този „план“ изчезваха като дим и стотици милиарди американски долари, похарчени за създаване на джихадистката армия.

След като разбраха, че „плашенето“ на Путин и Русия има обратен ефект и води до все по-голяма популярност руския президент и в страната му, и  по света, американската партия на войната вдигна бялото знаме.

И на бял кон пристигна Доналд Тръмп. Щатските ястреби на войната подвиха опашки, изпокриха се в дупките си и зачакаха по-добри времена, в които отново да тръгнат на световна инвазия за установяване на глобализма.

Дали ще дойдат такива времена? Дали мултинационалната олигархия отново ще използва САЩ като аватар, за да тръгне пак на кръстоносен поход срещу целия свят и да наложи със сила авторитарния си глобализъм? Това зависи не само от Владимир Путин и Русия. Зависи от волята за победа на всички нас. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/iGF18cLxoWg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *