Пекин изпраща специален преговарящ в Киев! Задават ли се Мирни Преговори между Украйна и Русия (С ВИДЕО)

Китай обяви, че изпраща специален представител на правителството за преговори в Украйна. Новината идва ден след телефонния разговор между Си Дзинпин и Володимир Зеленски, който се проведе вчера по изричното настояване на украинския президент. Какви теми са обсъждали двамата? Има ли промяна в позициите на Вашингтон и западните му васали, както и в руската позиция относно кризата в Украйна? Какви ще са условията за започване на преговори? Представяме ви топ анализ на международния анализатор Александър Сивилов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/VxAfWP2jSfE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Вече няколко пъти му пиша на тоз човек, че това не са анализи. Той просто изговаря едни общо достъпни факти и това е. Анализът е на база на тези факти да направиш обосновано предположение какво би се случило. Другаря Сивилов очевидно това не го прави.

  2. И кого изпраща Китай за „преговарящ“- бивш китайски посланик в Москва… Да обяснявам ли още или смисълът ви е ясен?

  3. Жълтурчетата и те ли ще излязат с меки китки като Путин и малките путенца около него?
    Бритоноварварите се стряскат само като ги биеш и трепеш , стига преговори и мирни инициативи, дойде времето уродите сатанисти да бъдат избити, ако искаме да продължим да съществуваме.

  4. Зеленски, барабар с отрочетата му е собственост на Варбург Груп, чийто мениджър е бил баща му на Антони Блинкин. Те бяха събрали капитал от консорциум с обещания за потенциално завладяване на Русия. В залог взеха земята на усрите. Голямата печалба не се състоя, капитала е усвоен. Залогът си е залог, именно с него търгува Си, ще им го откупи, предлага по-дълъг срок и по-добра лихва от МВФ. Казва му се Китайският Век, може и да е хилядолетие…К´ъв зеленски к´ви пет ле´а?

  5. Мирно споразумение с приемането на руските условия, това ще бъде казано на Зеленски. Тези условия ще бъдат приети или следва пълното унищожаване на Украйна.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *