Освиркаха Гешев в Хасково, целиха с яйца Караянчева в Благоевград! (С ВИДЕО)

Група протестиращи освирка главния прокурор Иван Гешев в Хасково, където той беше на неофициална визита в съдебната палата.

Гешев пристигна в Хасково в ранния следобед. Мълвата за посещението на главния прокурор обаче се разнесе мълниеносно из града и само за броени минути пред съда се събра група недоволни граждани.

При появата на Гешев и охраната му те започнаха да скандират „Оставка“, „Гешев е позор – оставка и затвор“ и да го питат защо не разследва 700-те милиона лв. на Горанов и престъпленията на шефа си Борисов. Иван Гешев отказа да коментира пред медиите актуални теми като смутолеви, че е бил на работно посещение… и побърза да се шмугне като мишка в автомобила си със затъмнени стъкла

След като главният прокурор си тръгна, протестиращите коментираха, че са искали да им отговори защо прави мащабни разследвания срещу детски забавачници и магазини за детски играчки, а отказва да разследва истинските големи бандити в държавата.

По този повод журналистката Венелина Попова написа във фейсбук: „Браво на гражданите от Хасково, които не се уплашиха да извикат „Оставка“ и „Гешев е позор“ в лицето на корумпирания мафиот на поста главния прокурор, който като мишок се скри в колата си и избяга с мръсна газ от неудобните въпроси. Искам сега срещу мен да е Валери Симеонов, за да го попитам тези хора ли са терористи? Герберски нещастници, вкопчили се във властта, ще платите прескъпо за наглостта си!“.

ВИЖ ВИДЕОТО от посрещането на Гешев пред съда в Хасково:

Днес с канонада от яйца пък посрещнаха в Благоевград друга една видна активистка на Хунтата ГЕРБ – председателката на парламента Цвета Караянчева.

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и екипът на ГЕРБ бяха посрещнати от протест в центъра на Благоевград. Демонстратите скандираха „Оставка“, „Нямате място тук“, а депутатът и член на изпълнителната комисия на партията Красимир Велчев беше оцелен с яйце. Полицейското присъствие в центъра на града беше изключително засилено.

На заден план са протестиращите, блокирани от полицията да не се доближат до Цвета Караянчева

Цвета Караянчева обясни, че иска диалог с всеки един български гражданин, но не е успяла да разговаря с протестиращите на площада, защото те не желаели да я чуят. „Надявам се да чуя защо протестиращите искат оставката ми. Не разбирам техните аргументи?“, коментира председателят на НС и продължи: „Видгнахме запатите, пенсиите, с 30% заплатите на админситрацията. От какво са недоволни тези хора?“.

Относно коментарът й отпреди дни недоволните от правителството да ходят пеша и да не използват метрото, щом не харесват премиера, Караянчева обясни, че казала тези неща на партийна среща пред симпатизанти на ГЕРБ с цел да ги надъха. „Все пак доскоро аз бях острието на ГЕРБ“, похвали се тя най-неадекватно без да стане съвсем ясно за какво говори. Защото преди Борисов да я назначи за председател на НС Караянчева бе известна само с това, че прати столицата на Китай Пекин във Виетнам. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО от „топлото“ посрещане на Цвета Караянчева в Благоевград:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *