Орлин Павлов бяга от България, окичен с два чифта рога

Орлин КеворкОрлин Павлов е решил да напусне България.

Талантливият певец, танцьор и актьор не виждал вече никакъв смисъл да си пилее младостта и таланта  у нас. Той вече навърши 35 и искал нещо по-сериозно, а не всички да го свързват с добричкия и  ухилен участник  в „Денсинг старс” и „ВИП Брадър” .

Нямам какво да правя тука, епизодични  участия по клубове, един концерт някъде през лятото, запис на една-две песни, това ли е кариерата ми, оплаквал се на приятели певецът. Досега той на е имал възможност на няколко пъти да емигрира във Великобритания и да гради кариера там, но все не можел да се реши заради семейството си. Той  е пословичен  с невероятната си привързаност към баща си, майка си и сестра си, като със сестра си имат дори кармична връзка. Всеки усеща другия къде е и какво му е на душата в момента.

Две са причините сега Орлин Павлов да се реши на такава важна стъпка. Първо, в  бившият вокал на „Кафе” направи миналата година много силно турне в САЩ, което освен доста добра печалба му донесе иувереността, че в чужбина може да се справя добре и то за доста пари.
През зимата той се изяви и в няколко клуба в Лондон, където също направил много добре впечатление на менъджерите и дори получил предложения за договор с доста прилично заплащане.
Другата причина Орлин да търси късмета си извън страната  е доста лична. Носителят на титлата „Най-красивият българин“ за 2012 г. претърпя тежки раздели с любимите си жени. Първо го изостави Яна, коятосе влюби и  се омъжи за  Петко Димитров и двамата вече са живеят щастливо заедно с първото си дете.

След като успя да се съвземе от неочаквания  шок, Орлин Павлов заживя с красивата блондинка Надя. Там връзката им изглеждаше щастлива и перспективна, но явно нещо пак е липсвало, защото  Надя неочаквано го окичи с  рога и с актьора Калин Врачански.

Втората изневяра окончателно съсипала сърцето на Орлин и той решил, че иска да се махне от страната и от лошите си спомени.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *