Антония Петрова разкри тайната защо няма деца

Антония ПетроваИма различни типове жени. Има такива, които никога не са готови да станат майки, защото все им изглежда рано и ненавреме.

Като че ли една от втория вид е Антония Петрова, която вече навърши  30 години, но призна в  интервю, че децата до този момент изобщо не са били на приоритет в живота й и не е мислила за тях като вероятност да ги роди.

Когато ме избраха за Мис България, цяла година ми беше забранено да забременявам, признава тя. След това започнах да работя  и тогава поговорихме  с моя съпруг, че личната ми реализация е по-важна, каза миската. Реших да градя кариера и в това няма нищо лошо.

Антония абсолютно отрече слуховете, че не може да забременее и затова няма деца.

Прочетох из медиите, че имам някакъв здравословен проблем, че съм прибягвала даже до ин витро процедури, но не се е получило. Това е пълна лъжа. Аз дори не съм стъпвала в такава клиника, защото няма какво да правя там. Дори не съм пробвала забременея по естествен път. Затова и не знам имам ли проблем или не и дали мога да забременея, само Господ знае в момента мога, или не мога. А вестниците откъде имат информация, не е мой проблем.

Когато преценим със съпруга ми, това ще се случи. Ще пробваме по всякакви начини. Може би даже вече започвам да се замислям дали да го сторим, обсъждаме го вкъщи, но като перспектива, не като нещо, което трябва да стане веднага. Но не сме правили опити да го направим, държа да категорично да отбележа, твърди миската.

Антония Петрова от близо десет години има връзка с руския бизнесмен Александър Береден, като след бурно ухажване му стана съпруга. Тя е една от най-често влизащите в хрониките и одумваните светски личности у нас. Мисака смята, че злобата, която се излива върху нея е заради това, че има всичко, което много хора никога няма да имат и да  получат. Състоянието на Бередин се оценява на доста и Антония не се притеснява  да демонстрира доста скъпарския си начин на живот.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *