Опит за спасяване на самоубийца завърши кошмарно /ВИДЕО/

самоубийца мостПожарникари от руското Министерство на извънредните ситуации направиха опит  да спасят 27-годишна жена, която решила да сложи край на живота си, като скочи  от моста Милениум в град Казан.

Опитите на спасителите да я разубедят или да я уловят  били заснети от журналисти, дошли на местопроизшествието. В началото младата жена стояла на перилата на моста и събирала смелост да скочи. На спешния телефон на спасителната служба веднага позвънили разтревожени граждани и съобщили за момиче, което се готви да скочи от моста. Спасителите пристигнали веднага и успели да стигнат на местопроизшествието, докато самоубийцата вече  висяла встрани на моста, но още не се пускала в бездната. На кадрите се вижда как се  опитват да стигнат до ръката на младата жена и да я издърпат обратно, но в последния момент тя се изпуска и полита от  25 метра.

Не успели да я спасят  дори с опънатата тента, която било държана от няколко обучени и здрави спасители. Очевидно мъжете не са държали достатъчно здраво,  или не са преценили силата на удара, тъй като момичето пада през изпуснатата тента  буквално на асфалта и се пребива пред очите на десетки свидетели. То издъхва в линейката, която била пристигнала  минути преди  инцидента заедно със спасителите.

Според местен тв канал  самоубийцата посегнала на живота си от любовна мъка. Тя и преди е правила опити за самоубийство, но неуспешни.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/2IWrqVlbZDk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *