Оливър Стоун: Украйна винаги е била част от плана на САЩ за Колонизирането на Русия!

Пред испанската преса режисьорът описва САЩ като „доберман, животно – методичен убиец с много пари“.

Американският кинорежисьор Оливър Стоун смята, че контролът над Украйна от 30 години е заветна цел в големия план на САЩ за колонизирането на Русия. Това мнение той изрази в интервю за испанската преса. Според режисьора, цитиран от изданието Diario, именно Съединените щати са провокирали този конфликт, защото „това, което направиха през 2014 г. в Украйна си беше чист преврат за установяване на прозападно правителство“. „До този момент Украйна беше неутрална и това е важно да се помни, – казва той. Достатъчно показателно е, че след 2014 г. от „братска и най-близка за украинците страна, изведнъж Русия стана за Киев враг № 1“.

Според Оливър Стоун „Украйна е част от големия американски план и винаги е била.“ „Това целеше Вашингтон през 2014 г., когато организира и реализира държавния преврат в Украйна“, подчертава режисьорът. „Те получиха това, което искаха: тласнаха украинците срещу Русия.“ Според него „крайната цел на големия американци план, в който Украйна е междинна спирка, е да сменят режима в Руската федерация, да отстранят Путин и да подчинят колониално страната“. „Целта им е да сложат ръка на ресурсите на Русия- Това за Запада е жизнено важно и за да го постигне е готов да плати висока цена“.

„Ние, американците, си създаваме врагове, защото само така могат да работят нашият промишлен комплекс, нашите финансови институции и пр.“, добави Стоун. „Страната ни се нуждае от стратегия за напрежение, защото напрежението кара света да се движи, а производителите на оръжие са щастливи, защото продават оръжия на държавите в конфликт“. Стоун с болка описа родината си САЩ като „доберман, животно – методичен убиец с много пари“.

Американският режисьор определя руския лидер Владимир Путин, когото е интервюирал многократно, като „разумен, спокоен и внимателен човек“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Споделям напълно оценката на този режисьор. Е ние българите защо нямаме такава оценка.НашитеТВ канали и почти всички медии са подчертано русофобски, те изразяват една омраза към Русия, която с тази военна интервенция отпуши в пълна сила това настроение.И наградата на такава нечувана подлост и роболепие просто не може да остане ненаказана. И тоя народ, който ще понесе с пълна сила резултата от подлостта на „своите“ избранници няма и да гъкне и ще се отправи като абсолютен добитък към небитието.Така е търпял пет века, така ще търпи и сега.

  2. ПО ТОЧНО ОТ КАЗАНОТО В СТАТИЯТА НА СТОУН НЕ МОЖЕ И ДА БЪДЕ ПОБЕДА ЗА БРАТСКА ВОВЕКИ РУСИЯ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *