Нов скандал със съветник на Тагарев! Владимир Миленски към гражданин: „ГО ФАК ЙОСЕЛФ“

Шефът на информацията на министерството на Тодор Тагарев Владимир Миленски си позволи да ругае гражданин под пост на Архимандрит Никанор в профила му във фейсбук. 

Случката се е разиграла днес. Сигналът до медиите подаде Красимир Божев, към когото са отнесени псувните.

Той е успял да направи копие на постовете, в които шефът на Информационния отдел към Министерство на отбраната Миленски го псува с репликата: „го фак йоселф“ (макар и изписана на кирилица, това е английска ругатня).

ПРОФИЛНАТА СНИМКА НА ВЛАДИМИР МИЛЕНСКИ ВЪВ ФЕЙСБУК

Спорът е възникнал след коментар на Миленски под пост на Архимандрит Никонор, в който шефът на военната информация казва: „Бог вече е наказал всички със самото създаване на Раша„. Божев го попитал: „Дайте списък с кражбите, които се изискват да бъдат извършени, за да бъде всеки кандидат за атлантик приет с предимство!“

В отговор шефът на информацията на Тагарев псува гражданина!

Проверка показа, че Владимир Миленски е назначен на 22.06.2023 г. като ръководител на Информационен център на МО. В графата – правомощия е отбелязано „Директорът на Центъра е главен художествен ръководител и пряко ръководи дейността на отделите ,,Военен телевизионен канал’’ и вестник ,,Българска армия’’

Само преди двадесетина дни медиите отразиха друг скандален случай с Миленски.

Стана ясно, че същият е забранил на репортерите на Военния телевизионен канал (ВТК) да показват кадри с религиозен ритуал на Българската Православна Църква, защото това било „вредно за армията, деморализира я“. Според Миленски в армията нямало попове, равини и имами и не било редно на зрителите да се показват църковни ритуали.

В профила на Информационният център на Министерството на отбраната пише, че той осъществява медийната политика на ведомството с възможностите на военните печатни, аудиовизуални и електронни средства за масова комуникация. Центърът произвежда и разпространява печатна, телевизионна и друга аудио-визуална продукция, включително документални и военноучебни филми за нуждите на МО, Въоръжените сили и обществеността. 

И тук възниква въпросът, защо Миленски чете и коментира под пост на духовно лице, след като има такова отношение към религиите?

Припомняме, че днешният скандал с ругатните от съветника на Тагарев Миленски се случва по-малко от месец след подадената оставка от друг негов съветник Мустафа Емин.

Същият стана известен в обществеността с непристойното си поведение в Пирогов.

За инцидента разказа дългогодишната медицинска сестра в лечебното заведение Неда Диманова във Facebook профила си.

Според разказа на сестрата съветникът на Тагарев Мустафа Емин пристигнал в „Пирогов“ с детето си, като се е държал „арогантно и скандално“.

Днешното непристойно поведение на пореден съветник на Тодор Тагарев повдига въпроса на какъв принцип ги подбира той и не е ли време да им обърне внимание поне да се държат подобаващо за поста който заемат? Защото отговорен за поведението на служителите в министерствата по презумпция е министърът.

По-тъжното е, че непристойното им поведение рефлектира и на реномето на Българската армия!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Със сигурност ведомството следвайки най-добрата практика има Етичен код, който изисква служителите му да не брингват инто дисрипют него по всяко време, т. е. докато са на работа или не.Няма съмнение, че името на ведомството е опетнено с тозо коментар. Ако е останала капчица морал,етика и професионализъм в това ведомство, този служител трябва да бъде незабавно уволнен без право да заема каквито и да е длъжности в него завинаги.всяка друга организация, която би го наела в бъдеще ще се счита, че е поддържа коментара му. Ироничното е длъжността,която заема служителят.

    • След като населението на България се отрече от Бог и започна да си избира педераЗи, вече не се учудвам на съдбата ни. Няма как цял живот да живееш по законите на сатаната и да чакаш Бог да те спаси.

  2. Този никаквец би трябвало веднага да бъде принуден да си подаде оставката, особено с оглед длъжността, която без основание заема. Какви некадърници са поставени на ръководни постове. Ако имаме действуваща прокуратура, би следвало да се образува дело. Защо образуваха дело срещу певицата Милена Славова, а срещу този псувач нагъл не?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *