Нинова: Г-н Борисов, всеки ден протакане ви осигурява време да се окопаете във властта

Борисов сън не го лови от страшната новина, че скоро няма да има контрол върху ЦИК и няма да може да фалшифицира изборите. Днес насред най-светлия християнски празник, премиерът в оставка Бойко Борисов продължи трескаво и нервно да раздава напътствия и да се меси в работата на останалите партии в 45-тото Народно събрание. На днешната неадекватна празнична пресконференция той специално внимание отдели на БСП. Изгубил ума си от страховитата мисъл, че може да влезе в затвора, банкянския сатрап си позволи да каже: „Не може Корнелия Нинова да казва, че бързала да върне мандата, че да се закриел тоя парламент… защото Борисов продължавал да управлява, а това било много лошо“.В отговор на този негов коментар Корнелия Нинова написа във фейсбук следното:

„Г- н Борисов,

Какво може и какво не може да казвам – решава единствено моята партия, а не вие.

При обективната невъзможност да се състави ново правителство, всеки ден протакане осигурява време на Вашия провален кабинет в оставка да раздава още концесии, да харчи безконтролно последните пари в бюджета, да назначава за пет години напред верните си хора във второто и третото ниво на властта… купувайки си по този начин влияние.

Не Вие, г-н Борисов, а Конституцията казва какво следва в такива случаи. Вие достатъчно я тъпкахте 11 години, така че не съм никак изненадана какви ги говорите сега. В настоящата ситуация единственият правилен ход е управлението на страната да се поеме от служебен кабинет, назначен от президента. Кабинет, който да поеме отговорност за управлението на страната. Кабинет, който да ни спаси от кражбите и гешефтите на Вашето правителство в оставка.

И накрая, уважавайте повече хората и празниците. Защото да свикаш две пресконференции за един ден насред свят християнски празник като Великден – това не е добре“.

Корнелия Нинова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. БРАВО КОРНЕЛИЯ ТОЧНО В ЦЕЛТА ПОЗДРАВЛЕНИЯ САМО БСП ЩЕ СПАСИ БЪЛГАРИЯ СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ ПРОГЛЕДНИ

  2. Браво, Нинова. Ти ми взе думите от устата. Аз също мечтая да видя мутрата в затвора. Това е най-малкото наказание което той заслужава. Е, да не бъда краен, чек пък събата не френските крале, Мусолини или Чаушеску… Ако има чест и достоинство – ще си тегли куршума. Толкоз.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *