Николета заплашва Валери да му отнеме бащинските права върху Никол

Николета НиколПлеймейтката Николета заплашвала а Валери Божинов, че ще смени фамилията на дъщеря им Никол с нейната – Лозанова.
Тя вярвала, че по този начин ще държи изкъсо футболиста, защото той обожавал детето, а също така и да намаже по-голяма издръжка за момиченцето, след като разводът им приключи официално.
Техни приятели  издават, че с този коз миската се опитвала да запуши устата на бившия си съпруг, който се кълнял, че един ден ще извади всичките й кирливите  ризи, заедно  с любовните й похождения зад гърба му.

Смяна на фамилното име е възможна, но така Николета фактически  се отказва от бащинството на спортиста, обясняват прависти. „Подобна  смяна не е лесно начинание, защото се иска и мнението на бащата. А  ако Валери загуби бащинството си, тоест се откаже пред съда от детето си, то няма да получава издръжка и  няма как да бъде негова наследница след време“, коментират юристи.

Николета е прекалено меркантилна и няма да се откаже от тлъстата пачка, която Валери ще изсипва на дъщеря си. Тя просто го дразни и му лази по нервите, смятат приятели на бившата двойка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *