Иван Звездев хлътнал по актриса

Иван флиртЧаровният готвач, който е и бивш цирков артист Иван Звездев страда от любовна мъка.

От година той живее в домашен кошмар, тъй като по негова вина семейството му е съсипано. За това разказаха  близки до изгонения от БТВ  готвач, разтревожени за напрежението у тях и бъдещото развитие на голямата драма в живота му.

Причинната е неговата голяма любов, която обаче  не е съпругата му и майка на децата му Юлиана, а актрисата Филипа Балдева, която е позната на зрителите като водеща на предаването „Мело ТВ Мания“ на БНТ в близкото минало.

Любовта между двамата  пламнала с изпепеляващо  преди повече от 5 години. Той вече бил щастливо женен и с малки деца.  Неочакваните чувства ги сварили неподготвени, двамата се криели, за да не наранят близките си, но просто не можели един без друг. Приятели и на двамата говорели, че това е лудост, те също го знаели, но тази лудост била като наркотик за тях и  никой не бил в състояние да ги откъсне и раздели. В опитите си да са заедно всеки ден, без някой да ги заподозре в нещо нередно, двамата стигнали дотам, че Филипа станала официално  негов пиар и присъствието й наоколо имало добро оправдание.

Иван беше луд по Филипа и все още е. Още тогава много се измъчваше, защото е човек, който е открит и не може да лъже. Гузно му беше, че изневерява на Юлиана, но не можеше да се отърси от сладостта на другата в леглото. Когато жена му разбра за другата, той веднага скъса с Филипа, но всичко беше много трудно.. Двамата седнаха, дълго си говориха  и разбраха, че нямат никакво бъдеще. Тя искаше семейство, а той пък не можеше да изостави своето, защото го обичаше. Дори впоследствие, за да заздрави брака си, реши с Юлиана да си родят  трето дете, обаче това не помогна да преодолее Филипа и той още страда, разказват приятели  на Иван Звездев.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *