Николас Мадуро: САЩ искат да Откраднат нефта и златото на Венецуела (ВИДЕО)

Президентът на Венецуела се обърна в прочувствено видео обръщение към американския народ. В него той призова американските граждани да спрат хищническата политика на Доналд Тръмп и менторите му от ЦРУ, за да се избегне война като тази във Виетнам. Видеообръщението на Мадуро бе разпространено от венецуелските телевизии и качено на личната страница на президента във фейсбук.

В него Мадуро заявява: Венецуелския народ, горд със Симон Боливар и Уго Чавес, е мирен, но очите на управляващите в САЩ са се приковали върху най-големите златни и петролни резерви и четвъртите най-големи газови резерви в света. Именно на този огромен природен енергиен ресурс Тръмп и хунтата му иска да сложи ръка, да го открадне. „Призовавам вашата съвест… Не оставяйте Доналд Тръмп и групата му имперски екстремисти, съветника по въпросите на сигурността, Джон Болтън, държавния секретар Майк Помпео, ЦРУ и вицепрезидентът Майк Пенс да промиват мозъците ви с психологическата си кампания от фалшиви новини и откровени лъжи срещу Венецуела.

Цялото обръщение на Николас Мадуро Вижте във ВИДЕОТО с превод на български! ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/xfkfbp8Ewiw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. СЛАВА ВЕНЕЦУЕЛА СЛАВА НИКОЛАС МАДУРО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СМЕ СЪС ВАС

  2. Този човек докара народа си до невиждана мизерия и глад , до 121 000 % инфлация и продължава да се инати на поста си.И като се има впредвид че на президентските избори през 2018 с указ беше забранил на опозиционните партии да участват.И на практика последните държавни легитимни избори във Венецуела са парламентарните ,спечелени от опонентите на Мадуро.Мадуро трябва да бъде съден за престъпления срещу собствения си народ ,поставили страната и народа в смъртна опасност.Съд за него и управляващата шайка около него.

  3. Новият самосеназначилият се за президент на Венецуела Хуан Хуайдо ще бъде нещо като генерал Пиночет в Чили 1973 г. и ще потопи страната в кръв и терор. Хара, бъдете бдителни.7

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *