Николай Патрушев: Русия Разполага с Оръжие, способно да Ликвидира Американската и всяка друга армия!

НАТО е страна в конфликта в Украйна и не крие основната си цел – поражението на Русия и нейното по-нататъшно разчленяване, каза Николай Патрушев, секретар на Съвета за сигурност на Руската федерация, в интервю за „Российская газета“. Той обаче заяви, че Русия разполага с уникално оръжие, което й дава военно предимство. Това оръжие е способно да ликвидира всяка армия, включително американската, ако възникне нужда.

„Всъщност страните от НАТО са страна в този конфликт“, подчерта Патрушев. Според него темата за помощта за Украйна от страна на „доброто“ НАТО ще стане една от основните теми на „Срещата на върха за демокрация“, свикана по спешност от Вашингтон в края на март.

„Те превърнаха Украйна в един голям военен лагер, в който никой не пита местното население иска ли да воюва или не. Инсталирали са на власт военна прозападна хунта, изпращат оръжия и боеприпаси на украинските войски, предоставят им разузнавателна информация, включително с помощта на сателитна група и значителен брой безпилотни летателни апарати. Инструктори и съветници на НАТО обучават украинските военни, а хиляди чуждестранни наемниците воюват в състава на неонацистките батальони“, обясни секретарят на Съвета за сигурност.

Патрушев обобщи: „Опитвайки се да удължат тази военна конфронтация възможно най-дълго, те не крият основната си цел – поражението на Русия на бойното поле и нейното по-нататъшно разчленяване“.

Русия обаче разполага с уникално оръжие, което й дава военно предимство, продължи Патрушев. Той заяви, че подобни оръжия са способни да ликвидират всяка армия, включително американската, ако възникне нужда.

„Русия е търпелива и не плаши никого с военното си предимство. Но разполага с модерни уникални оръжия, способни да унищожат всеки противник, включително САЩ, в случай на заплаха за съществуването й“, уточни Николай Патрушев.

Той предупреди, че Западът е късоглед по отношение на Русия, когато казва, че тя няма да може да отговори на превантивен ядрен удар на САЩ.

„Това не е вярно, но не е и необходимо. Ако действително мислят така, това е недалновидна глупост, при това много опасна“, каза Патрушев.

Секретарят на Съвета за сигурност на Руската Федерация заяви, че САЩ са главният диктатор в света. Той отбеляза, че Съединените щати обичат да говорят лицемерно за свободата на избор, но те не зачитат суверенитета на други страни , особено ако имат изгода от това.

Източник: ТАСС

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

    • Именно приказка. За пореден път приказки. В началото на СВО и Путин правеше големи приказки как всеки, който се намеси ще яде дебелия, а какво стана на практика? Заляха с оръжие Украйна, а никой не пипа дори ж.п. линиите в Украйна, по които влиза това оръжие.

      • ЕДНО И СЪЩО ДРАСКАШ ,ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ СА ТИ ГО НАПИСАЛИ ЗАЩОТО ТОЛКОВА ТИ Е ЕДНОКЛЕТЪЧНО МОЗЪЧЕ.
        ИДИ СИ НА СЕЛО И ЗАПО1НИ ДА СЕ ТРУДИШ А НЕ ДА РАЗЧИТАШ СОРОСОВИТЕ СТОТИНКИ.

  1. И какво като разполагаш бре?
    И аз разполагам с п@тка, ама не съм я мушвал в анджелина джоли…..
    Това че имаш оръжие, което се управлява от мишки нищо не помага. Смърт до последния британоварварин и слугите им по всички държави!

  2. Абе то хубаво разполагате, ама САЩ воюват на прага ви, а не вие в Мексико. Байдън дойде в Киев да надъхва укрите и после спокойно пропътува с влак през половин Украйна до Варшава. Путин да е ходил на Хаити?

  3. Каквито оръжия имат руснаците, същите имат и американците – лъчеви, сеизмични, климатични, торсионни ….
    А тия двамата (зеленясалия и Путин)са кукли на конци, и байПън и другите.
    Войната е изгодна за всички в момента – действа в посока зануляване, златен милиард …. => въвеждане на НСР.

  4. Чак сега ли ви светна. а защо не унищожите инфраструктурата??? Защо не унищожите фафисткото ръководство??? Зашо не унищожавате сбора на оръжие и войски в Полша. Тия са страхливци и само ще лаят. Явно е, че въпреки оръжейното превъзходство на Русия, Путя само хленчи, оправдава се и непрекъснато отстъпва и прави грешки, в резултат на което загинаха много руснаци от двете страни. Историята ще докаже че Путин е предател.

  5. Путин знае много добре какво прави и как д го прави. Лесно е за Американците които побеждават избивайки огромен брой цивилно население. Ако Путин действаше като тях Украйна щеше да бъде смазана за няколко дни.

    • Лесно е да знаеш какво правиш и как да го правиш когато твоите деца живеят в чужбина, а в Украйна гинат нечии синове, съпрузи, бащи.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *