Ники и Алисия се гушнаха в Свети Влас, взеха и Валерко

алисия булкаСинът на Боби Михайлов е избрал Свети Влас за новата си ваканция.

След романтичната седмица в Гърция, той  завел Алисия в „губернията“ на братя Диневи на родното море. Ники се уредил с „ол инклузив“ оферта в един от приличните местни хотели и така той и Алисия били на море  направо за без пари.

Двамата се събрали още преди повече от 2 месеца и всъщност били разделени само един, но не бързали да признават, че чувствата им отново са се възпламенили.

„Не искаха да урочасват връзката си или пък да ги обвиняват, че си правят непрекъснато пиар с отношенията си“, коментира приятел на Ники.

Националът възнамерявал да разкаже публично  за подновената си връзка си с изпълнителката тази неделя, когато организирал голям купон  по случай рождения си ден. Партито ще е  Свети Влас, а на него Ники и Алисия ще се появят ръка за  ръка като домакини и истинска двойка.

Най-радостен от новото развитие на нещата е синът на фолк дивата от Валери Божинов – малкият Валерко. Хлапето  било лудо по Ники, защото го чувствало като свой по-голям брат, а и Ники много го обичал. Когато майка му се разделила с Михайлов, детето плакало горчиво дни наред. Сега обаче тримата са отново заедно и приличат на истинско семейство.

Ники дори репетира в Гърция  да предложи брак на Алисия, а сега ще го направи наистина. Когато прекратиха 4-годишната си връзка през февруари,  те обявиха, че късат заради голямото разстояние, което ги дели, и друга  причина няма.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *