Метнаха плеймейтката Светлана Василева с 20 бона

Светлана ВасилеваСветлана Василева дала 20 хиляди лева на своя приятелка, на която не й стигнали пари, за да започне бизнес на морето. Плеймейтката помогнала на дългогодишната си съгражданка и съпруга й.

„Имах настрани пари, тъй като пестя, за да си купя нова кола. Обаче  за пореден път се убедих, че човек колкото е по-добър, толкова повече си пати от добротата си.

Дадох парите на тази жена, без до ми мине и през ума, че може да ме измами. Двете  се знаем от деца и сме израснали заедно. Познавам я като добър  и честен човек. Тя ме помоли да й помогна, тъй като от заложна къща й бяха поискали огромна лихва.

Реших да дам парите без лихва, не съм човек, който печели на гърба на хората, особено ако ги  мисля за свои близки“ – казва Светлана.

Според уговорката тя трябвало да получи обратно сумата до май, за да може да си купи колата.

Приятелката й  върнала 1000 лева, но след месец март изчезнала безследно. „Първо не ми вдигаше телефона си, след това си смени номера. Намерих новия и й звъннах от чужд телефон.

Попитах кога ще си получа  парите и тя ми каза, че не знае за какви пари говоря. И се изсмя!

Този номер не съм го очаквала от близък човек“ – твърди плеймейтката, която дори не може да се обърне към компетентните органи за съдействие, тъй  дала сумата на юнашко доверие и без документ.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *