Ненчо Балабанов крие брат милионер, съветник на Бареков!

Ненчо ЙоанаЗа разлика от артистичните изяви на актьора Ненчо Балабанов, неговият  брат Георги също има изяви, но на политическата сцена и в бизнеса.

Оказва се, че семейството на артиста, който спечели „Като две капки вода“, е доста богато.  Пък баткото на любимеца и имитатора на Бойко Борисов даже  е милионер.

Георги от години има  бизнес с италианския богаташ и цар на виното и пилешкото  Едуардо Миролио. Балабанов старши  бил собственик на цели пет компании с активи за няколко милиона лева и до една печеливши.

Едната – най-богатата се занимава  със селско стопанство,  като само в нея  капиталът  е цели два милиона лева, а продукцията изцяло е предназначена за износ.

Милионерът  е прехвърлил всичките си активи  на своя  роднина – Светла Балабанова, която под негово ръководство  върти  бизнеса с предприемача  Миролио.

Врътката с дяловете се е наложила заради решението на милионера да влезе в политиката. Родителите му са общинари  в Сливен, Тодор е основател в града на „България без цензура“ и в момента работи като личен съветник на евродепутата Николай Бареков.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *