Невероятно! Нашата Крисия ще пее на Путин в Крим!

Криси ЕвроМладата гордост  на българската музика Крисия  вероятно ще пее пред руския президент Владимир Путин.

Това е много вероятно да стане по време на закриването на популярния и  престижен музикален конкурс „Детска нова вълна“, който се провежда всяка година и открива нови таланти. Сега той  събере стотици даровити деца в Ялта следващата седмица.

Този път новината беше съобщена от бащата на талантливото дете Марин Тодоров. Таткото се  информирал от руските медии, че Путин най-вероятно ще присъства на фестивала, тъй като от една страна той е един от най-престижните в света и често в ложите го наблюдават на живо много политици и популярни лица, а Путин досега е пропускал само едно издание.

Председател на журито пък ще е любимецът на Русия Филип Киркоров. Организаторите знаели  за голямата популярности успехите  на нашата  Крисия и сами я поканили  да се включи в конкурса, дори й изпращали лични покани няколко пъти.

След като  Слави Трифонов и Евгени Димитров-Маестрото одобрили тази изява,  утре Крисия лети с цялото си семейство  за Русия. Отиваме всички, за да й окажем подкрепа.  Знаем, че там участват много талантливи деца и въпреки това се надявам тя да успее да се пребори за някоя от първите награди и отново да а прослави България“, казва таткото. Първата изява на Крисия ще бъде на 11 август, на 12-ти ще представи втора песен.

Общият концерт и награждаването на победителите ще се състои на  13 август. Точно  тогава се очаква  Владимир Путин да дойде в Ялта  и лично да гледа заключителната част на музикалното състезание.

Интересното е, че Ялта е в Крим и Путин едва ли ще пропусне да се покаже в най-новата територия на Русия на фестивал, в който участват деца от много държави.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *