Невероятно! Люси Дяковска става майка!

Люси голямаЛюси Дяковска е решила твърдо  да стане майка и да се грижи за детенце. Тази събота тя навършва 40 години и вече се чувства достатъчно зряла да поеме отговорността за едно малко и беззащитно същество, което ще я нарича мама.

Това решение го взех трудно, но за сметка на това съм категорична, твърди певицата. Аз съм отговорен човек и ще дам всичко на детето си. Ще се грижа за него, ще го обичам, ще му дам любовта, която собствените му родители са му отказали. Със сигурност ще осиновя дете и то ще бъде от  България. Тук има много изоставени малки същества и поне едно от тях ще се опитам да направя щастливо.

Моето семейство е прекрасно и ме подкрепя отвсякъде и по всякакъв начин. Непрекъснато ме съветват да не оставам сама. Сега сме само аз и Мели, кучето ми, но Мели не е човек, не мога да си говоря с нея, няма да гледам как расте, как прави първите си стъпки, отива на училище… Няма да се червя за първата й беля, после за първата й двойка. Сигурна съм в съветите на родителите си и зная, че едно дете ще ме направи много щастлива. Аз него – също!

В началото при мен го нямаше майчинският инстинкт, беше ми добре сама, но когато се роди племенника ми Крис разбрах, че няма нищо по-сладко и по-ценно от децата, твърди певицата, която глези племенника си като свое дете и се радва на всяка негова стъпка. Сега той е в първи клас, а тя – горда леля.

Няма значение момченце или момиченце ще бъде детето ми. Искам да го обичам и да го отгледам, да оставя нещо след себе си. Да му дам любовта си.

В момента Люси тренира за майка, като почти е осиновила трите момичета от групата АВА и тръгва с тях на концерт из България.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/_hnqihxKyBg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *