БЪЛГАРИЯ ИЗЧЕЗВА! Циганската Раждаемост – Заплаха за Националната ни Сигурност! Виж Тук:

cigan3Различната плодовитост при жените от различните етнически общности в България е заплаха за националната ни сигурност. Това свое заключение са изразили от ВМРО пред вицепремиера по демографската политика Ивайло Калфин.

Патриотите са притеснени от намаляването на българското население, което се топи с най-бързи темпове в света. Заплаха пред националната сигурност е и промяната на половото съотношение, тъй като застрашава осигуряването на работна сила и намирането на потенциалните брачни партньори.

Проблем пред националната сигурност е нарастването на дисбаланса в половата структура на население в полза на жените, е заявил лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.

Най-проблемни в демографско отношение у нас са Северна България, Предбалкана, Старопланинската област и Западна България. Негативните тенденции за демографската ситуация крият редица рискове пред националната сигурност според ВМРО.
cigan2

Те се опасяват от намаляване числеността на българското население. А обезлюдяването на българската територия пък щяло да доведе до нарастване на интереса за заселване на неродствени за нас и конфесионални общности в страната ни.

От ВМРО настояват за провеждането на ефективна демографска политика. Те настояват за привличане у нас на лица от българския етнос от съседни или по-далечни страни като се използват фондовете на ЕС.

Трябва да бъдат набелязани райони в страната, където те да бъдат заселени, както и да им се осигури заетост като им се предостави земеделска земя за обработване и животни.

ВМРО предлагат и да се върнат у нас и българите в чужбина като им се създадат подходящи стимули.

Те търсят и решение и на проблема с т.нар. маргинализирана раждаемост. От ВМРО изтъкват, че циганите се придържали към източен, неевропейски цивилизационен модел, който се отличавал с голяма консервативност.

Воеводите искат разрушаване на гетата и разделяне на живеещите в тези гета на отделни домакинства и даване на жилища срещу заплащане или наем сред нециганското население на държавата.

Разкъсването на клановите връзки щяло да намали влиянието на главатарите върху ромите и щяло да се стигне до естествената им интеграция. Извършителите на ромска престъпност пък от ВМРО предлагат да полагат обществено-полезен труд. Когато не могат да си плащат сметките за ток, вода и други това да става чрез отработване.
cigan

Благоприятният ефект от тези мерки е просперитет в икономическото ни развитие. Има обаче и негативен сценарий, за който предупреждават воеводите – великото преселение на народите към Европа може да доведе до разпад на ЕС.

Ако това се случи, може постепенно да се подмени европейското население с чужденци и в много европейски държави да се появи някой нов Хитлер. Това естествено ще окаже влияние върху страната ни, като младите хора ще я напуснат, а селата ще бъдат опустошени и разграбени от цигански банди.След като всичко у нас се окраде и циганите щели да напуснат България.

Друг негативен сценарий, за който предупреждават от ВМРО, е влизането на Турция в ЕС, което щяло да предизвика голяма преселническа вълна от Анадола. Патриотите се притесняват, че Българската държавност ще отмре и затова трябва да се вземат всички мерки за справяне с демографските предизвикателства.

След дискусията лидерът на АБВ Георги Първанов определи обсъждането като ползотворно. Целта на днешната среща, по думите му, била да се набележат общи позиции за консултативния съвет по национална сигурност (КСНС), който президентът планира по темата за демографските проблеми. Според Първанов, когато и да е той, партиите трябвало да отидат с единна позиция. Партията му планира редица дискусии по темата.cigan4

 

Политиката по отношение на демографската криза не води до бързи резултати, предупреди още Георги Първанов. Демографската картина в страната е критична, сложна, предупреди на свой ред и социалният министър Иваайло Калфин.

Демографската политика не давала резултати веднага. Амбицията на управлението била до 2030 година населението на страната да не падне под 7 млн. души.

Освен това част от демографската политика на кабинета е ограничаване маргинализацията в обществото. Трябва да се ускорят усилията така че да се пречупят негативните тенденции, категоричен бе министър Калфин.

Нужни били комплексни мерки и стимулиране на раждаемостта. Пари за демографска политика имало. Няма табута, категоричен бе Ивайло Калфин.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

    • Споко ве! ако изчезнта българите, няма да остане никой тук гарантирам. само за няколко часа практически България териториално няма да я има. Дали ще потъне на няколко киллометра над Вихрен и Ботев е без значение или на повече. Просто няма да я има. така ми казаха едни същества, които много мразят неправдите. досега да са заличили и мангалията накуп и свети Василий, дето оплеска света. Но проблема не са циганите, а българите! Защото 80-90% от тях отдавна не са българи .да изброим фактите – българинът те наема за мижави пари на работа, иска да му работиш по много и всичко което можеш и поиска. Срещу което ти хвърля няколко стотака най-често под 500 сега, често не плаща и осигуровки. Българинът е готов да те предаде на всеки чужденец който му плати доволно. Българинът отива на курорт на майната си и харчи пари, но не си оправи селските дворове да ги засее? Българката танцува на пилон, иска да и носиш хилядарки в къщи заплата, да харчи с кеф, но не е готова да живее с теб и добро и зло а иска да е КИФЛЪ. И да харчи колкото може повече. Малцина са изключение от това. Българинът е готов да те убие и пребие ако без да искаш му пресечеш пътя на шосето, но гледа с удоволствие как някой парапитек бие и убива човечец, как кучета хапят дядо? Българските политици с удоволствие крадат и лъжат, но не оправиха справедливо Законите както и аз съм писал не веднъж и служби им докладват и те самите знаят, че са врагове на България? Е, кой е виновен? Има и работещи почтенно цигани има и много бандити. Но кой е виновен затова? БЪЛГАРИНЪТ! Защото търпи престъпността и неправдите. защото се прави на много загрижен, но гледа парата и властта. Е, кой е виновен?

  1. например, аз още преди много години писах до президента Първанов – не толерирайте паразитна цигания, това е вредно, но не само цигани, а просто паразити! Не може да плащаш социални на правещи по няколлко деца нежелаещи да работят паразита, и то по-големи от изработена с труд заплата от работещ труженик и да твърдиш че обичаш България. А всички политици досега на власт го правеха. ЗАЩО? Защото ни мразят и България мразят. Нищо че говорят загрижено, това е театър за да ги вотнем пак… Е, не е въпроса в циганите, а в управляващите – те толерират паразитизма и в политика и от гета и навред. Пет пъти исках субсидия за новостартиращ бизнес както обещаваха и по 20000 Боце и мафия и останалите, от еврофондовете, но не доживях. даже единият път ми казва чиновничката – регистрираш се в друга населена област чакаш 6 месеца и отиваш при одобрен от нас консултант за да ти види проекта и ако го одобри идваш да говорим за парите! Е, това ли е подпомагане и развитие на дребния предприемач и селските райони? Това е мафия антибългарска на всякакви постове. А великите ни Гоце, Боце и останалите са най-върлите ни врагове от десетилетия. С такива няма да има България. то се и вижда. Е, кой е виновен? Циганина, че му дават наготово пари и Соросоиди агенции и държавни чиновници и той вири кючеци и харчи наготово или Българинът че го прави, вместо да каже – не искаш да работиш наготово пари няма! Ами май Българинът е идиота, кой друг?

  2. Народ, където подобен морал преобладава, сам се прецаква и без друг да го прецаква… Ето, четете, какви са повечето българи днес:! –
    http://skandalno.net/momicheshka-banda-chupi-prasti-na-zhertva-124551/
    Въпреки че детето викало за помощ, никой от минувачите не спрял да ѝ помогне…. Защо бе, „велики“ българи? Глухи ли сте, прости ли сте, българи ли сте или помияри повечето? Ами циганите ли са ви криви? Българин от старите би ли търпял такива? Ако беше някой от поколението на татко и дядо щеше да отпери по два шамара на кифлите дето изтезават детето и да ги пита – това ли ги учат в училище? А вие, какви сте и все американци, руснаци, цигани, турци, изънземни…ли са ви виновни, бе лицемери? Щото Вазов го е казал отдавна – не сме народ, а МЪРША! То ефекта се вижда…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *