Невероятно! Дарина Павлова се съгласи да е жури в „България търси талант“

Дарина Павлова туитСлуховете, че Дарина Павлова ще участва в журито на тазгодишния сезон на „България търси талант“, се потвърдиха.  Мадам Мулти ще седне на съдийския стол и ще остане там до края на шоуто.

Журито  отново ще бъде от четирима души – двама мъже и две жени, избрани от различни сфери на медийния и културния живот.

Съставът му вече е ясен. Това са актьорът и режисьор Ники Илиев, доста устатата журналистка Илияна Беновска, която е известна, че не цепи басма на никого,  сценаристът от „Шоуто на Слави“ Иво Сиромахов и вече със сигурност една от най-коментираните дами в България – Дарина Павлова. Тя  окончателно е потвърдила, че ще се включи в журирането на шоуто. Преди около месец тръгнаха слухове за нейното участие, но никой не повярва, че ще остави работата си в Италия и младото си гадже и затова всичко бе в кръга на мълвата.

Дарина обаче за учудване на всички и най-вече на мециите е потвърдила участието си в шоуто за таланти на 100 %.

Същинските кастинги за предаването „България търси талант“ започват от утре. Снимките ще се правят  по 10 часа на ден, а след това ще се излъчват на отделни епизоди. Екипът ще има почивка само  по 30 минути за обяд.

Водещите на шоуто ще са Сашо Кадиев и колежката му Мария Силвестър.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *