Жестока гавра! Тенчева съветва Линдарева да стане психотерапевт

Зорница припадаИрина Тенчева жестоко се подигра със Зорница Линдарева, а причина за нападките срещу бившата нежна любовница на Тачо  стана участието й в предаването на Сашо Диков.

Пред екрана Линдарева на няколко пъти се нацупи и заяви, че й е писнало да  обсъждат интимния й живот и че й е омръзнало тотално от етикета на лека жена, който й бил лепнат от медиите. В края на краищата той ми каза, че е в развод, аз му повярвах, но това не значи, че съм лека. И той ме харесваше, и аз го харесвах, това са си отношения между двама души и не означава, че те са леки.

В желанието си да блесне с образованието си и със знания съперницата на Жени Калканджиева се засили да говори за подготовката си по психология, за дипломата  си и за желанието да помага на хора в нужда и на объркани хора.

„Това е и смешно, и тъжно. Още по-страшно ще стане, ако си отвори и кабинет, в който да дава психологически консултации и да прави психотерапия“, написа във Фейсбук новата жена на  Иван Христов.

Всичките й приятелки се съгласиха, че самата Линдарева се нуждае от психологическа помощ, че тя сама си е признала, че дълго се е борила с булимията и анорексията, продължава да изглежда като анорексичка, а на екрана на Нова изглеждаше толкова нестабилна психически, че на няколко пъти рухна, веднъж припадна и искаше да си ходи от ВИП Брадър.

Такъв човек да лекува другите звучи като виц, но е и нелепо като идея, коментираха зрители.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *