На снимката: Двама американски агенти!

Румен Радев и Херо Мустафа обсъдиха инициативата „Три морета“.

Във фокуса на срещата беше предстоящото домакинство на страната ни на инициативата „Три морета“, на която САЩ са стратегически партньор заедно с Европейската комисия и Германия.“.

Вчера Румен Радев за пореден път се срещна с посланик Херо Мустафа, за да й се отчете какви ги е свършил по инициативата „Три морета“ – американски проект за Война с Русия. Война, на чиято предна линия е милата ни родина… която при първите залпове на ракетите, ще бъде изпепелена.

А вие продължавайте да зовете президентът – натовско генералче с напълно незаслужени, неадекватни и идиотски квалификации като „български патриот“ и „русофил“. Не! Румен Радев е агент. Американски агент. Такова е положението другари и другарки, дами и господа –  България е американска колония.

И ако се питате какво се случи през последните 6 месеца у нас, ето отговора: Вашингтон просто замени компрадорския си елит в колонията България с нов такъв. Свали овехтелия си генерал-губернатор Борисов с новия си избраник – генерал-губернатора Румен Радев. А тези неща не се правят с всенароден вот. В колониите изборите са манипулирана проформа за наивници и глупаци. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Има много неща, които са в подкрепа на горната констатация. Яростната война срещу Нинова вън и вътре в партията за да се премахне от поста и и да се постави личност ,която да обезличи БСП. Радев избърза с обявата си за кандидат, а Нинова не даде подкрепата си с надеждата, че може да го извади от проекта Три морета. Войната срещу нея свали крайния резултат с цел да бъде махната. Както оцени веднага Вацев, в плановете на Щатите БСП не влиза в играта за бъдеща война. Нинова обаче показа невиждана за нашите условия борбеност и не само не побягна, започна да нанася удари, които разкриха цялата пошлост на подставените играчи. Изненада за всички бе резултатът на Слави, който имаше далеч по- скромни мераци. Радев обаче престана да крие своето поведение, като смята, че за Щатите просто вече няма проблеми. В тази огромна борба народът е заблуждаван методично и няма ориентация, схемата е подработена, Гергов с парите си и в. Поглед със статиите си не спряха да бият по Нинова. Един служебен кабинет развързва напълно плановете за война, в която вървим като добитък към кланница, към трета национална катастрофа. Вацев и проф. Христов са безгрешни.

  2. ДАЖЕ УМИРАЙКИ НИКОЙ ДА НЕ СТРЕЛЯ СРЕЩУ БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ ДЪЛЖИМ ИМ ГО ЧЕ СМЕ ОПРОСТАЧЕНА ОВЧА РАЯ И СВЕТА ГО РАЗБРА СРЕЩУ СВЕТОВНИТЕ ТЕРОРИСТИ НАТО ЕС САЩ НЕ СЕ ЧУВА НИ ВОПЪЛ НИ СТОН НАТО ЕС САЩ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СИ ИСКАМЕ БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *