НА ДЪНОТО! ДРИС-ГЕЙТ РАЗТРЕСЕ ВИП КЪЩАТА! 2 дни Разследват Наакала ли се е Миглена Ангелова! Виж Тук:

Миглена разстройствоБрадърите стигнаха дъното и сега копаят тунел надолу!

Иначе няма как да си обясним защо бе спретнат другарски съд, който два дни се занимава с факта дали Миглена Ангелова е хванала колики и разстройство, отровено ли е било мюслито й или не, кой го е направил и защо.

В другарския съд, спуснат като мисия от Биг Брадър, Роро бе назначен като детектив, който надникна във всички чекмеджета и нужници, преброи тоалетната хартия с цел да установи дали не е употребено повече от средно денонощното количество, завря нос в бельото и изследва хранителните навици на съквартирантите. Даже инспектира и чистотата на съдовете и чиниите.

Причината за цялата унизителна суматоха бе драма, заложена дни по-рано от съквартирантката Глория. Изгонената по-късно от зрителите моделка се тръшна да реве, че Миглена Ангелова е отказала да се облече като куче и по този начин я лишила от среща с приятеля й. Силно неуравновесеното момиче се засили да мъсти като в пионерски лагер и започна ожесточено да стърже слабителни бонбони и разхлабващ шоколад, за да ги сложи в мюслито на тв. водещата и да я вкара в тоалетната за цяла нощ. Слухът бързо се разнесе и Миглена бе предупредена да не яде от приятелката си Емануела.

Глория стържеТя обаче демонстративно излапа мюслито пред загрижения поглед на Еми и замина да спи. Междувременно обаче Ути спря Глория, като категорично й забрани да „подправя“ зърнената закуска. Убеди я, че не постъпва правилно и после ще съжалява.

Миглена обаче реши да провокира всички и се оплака, че през нощта получила силни болки в стомаха. Тв. легендата прекарала цяла нощ в тоалетната. Изказа съмнение, че някой е искал да я отрови и поиска този някой да бъде наказан.

Така бе организиран другарски съд, който доказа, че тя се е разхлабила вероятно по друга причина, но не и от шоколада на Глория.

А снощният лайф беше посветен на темата кой има запек, кой разстройство и чия е вината.

Стигнаха дъното, сега очакваме състезание по изпускане на газове и надповръщане.

И отговор на въпроса докъде още може да стигне българският ВИП в своето падение.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/hu4m6G7g6oU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *