Най-после! Мария и Рачков ще се женят в края на лятото

Мария и Рачков гМария Игнатова и Димитър Рачков най-накрая ще скрепят връзката си пред закона и пред Бога. Сватбата ще е в близките месеци, издадоха приятели на двойката.

Щастливото събитие ще се състои през септември,  а в момента се оглеждат най-романтичните терени по родното Черноморие.

Новината изпуснал близък на Рачков, който  урежда детайлите по тържеството. В организацията е впрегната и стилистката Кремена. Тя и  съпругът й Маги  щели да бъдат и кумовете на дълго чакания съюз.

Мария искала най-важният ден в живота й да е с панделки и в розови декорации, но Кремена се опитва да я убеди за различни по-нестандартни решения. Датата за събитието  се пази в пълна тайна, за да се избегне журналистическият интерес, който ще е огромен.  Но  със сигурност ще се случи в края на лятото, защото след това Мария ще води Х фактор.

Някои предполагат, че датата ще е 26 септември, когато е рожденият ден на Мария. Осем дни преди това пък рожденик е и  Рачков.

Актьорите вече имат по един неуспешен брак. Мария беше омъжена за кратко за плейбоя Петко Димитров, от когото има син – Виктор, а от връзката си със сценаристката Христина Рачков има момче – Димитър.

Двамата са двойка от повече от 6 години, но така и не се решаваха досега да застанат пред олтара.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *