Слави призна: Сам съм, нямам гадже

слави голСлави Трифонов най-после проговори официално за интимния си и любовния си статут.

До момента не беше много ясно дали шоуменът е ерген и дали наистина  е прекратил четиригодишната си връзка с бившата балерина от „Магаданс“ Мартина Огнянова.

През годините Слави нито веднъж не беше отварял  темата за любовните си отношения и никога не разкриваше коя е актуалната му половинка. На въпросите има ли връзка отговаряше уклончиво на и понякога  не отричаше, че не е сам.

Преди дни в шоуто си уж в мъжки  в разговор с малкия г-н Андреев шоуменът  бе за пръв път откровен относно личния си живот и твърдо заяви, че е сам и няма жена до него.

Разговорът бе по повод  дали невръстният разказвач на вицове е харесван от момичетата заради това, че е звезда. Трифонов неочаквано обясни на момчето, че славата не гаранция за лично щастие.

„Ето например аз си нямам гадже и съм абсолютно сам“, заяви тъжно Дългия. Той за пръв път каза нещо за личния си живот и изненада даже хората от екипа си. Всички в предаването знаят, че по темата не бива да се говори нищо и треперят, когато в публичното пространство бъде разкрито нещо от интимния живот на Трифонов.

Причината е, че той е много мнителен веднага започва разследвания кой е източникът и го мъмри, глобява или направо  уволнява. Сега обаче той явно е решил сам да сложи край на спекулациите относно отношенията му с Мартина,  пише hotnews.bg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *