Над 60 дрона атакуваха Украйна. Взривени са десетки оръжейни складове

Това е най-голямата подобна атака от началото на войната

Десетки оръжейни складове бяха взривени и унищожени напълно при най-голямата атака с дронове камикадзе срещу Украйна от началото на войната.

Сирените за въздушна тревога прозвучаха в цялата страна заради 60 руски бойни дрона-камикадзе, които удариха 21 оръжейни склада и друга военна инфраструктура в десетки градове в Украйна. Пораженията от мащабната въздушна атака върху оръжейните запаси на Украйна са колосални. Можете да ги видите във видеото под тази статия.

Противовъздушната отбрана на Украйна е свалила 16 от атакуващите дронове, най-много от тях над Киев. Ударен е бил и хангар с наскоро доставени немски танкове.

Руското въздушно нападение е продължило повече от четири часа.

Това е четвъртата атака за осем дни срещу Киев и идва 48 часа след като два украински дрона атакуваха Кремъл. Много анализатори определиха днешната мащабна атака като послание на Русия от типа: „Ние също имаме дронове и можем да ги използваме“. Утре е 9-ти май и цяла Русия ще празнува „Деня на победата“ си над фашизма. И всички се питат дали киевския режим ще се опита да помрачи този празник, който очевидно не му е по вкуса и го засяга лично. Виж защо

ВИЖ ВИДЕОТО С ПОРАЖЕНИЯТА ОТ РУСКАТА ДРОН-АТАКА:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. СЛАВА НА РУСКАТА ОСВОБОДИТЕЛНА АРМИЯ! СЛАВА НА ВЕЛИКИЯ РУСКИ НАРОД! СЛАВА НА ПУТИН! ЧЕСТИТ 9 МАЙ! ПОКЛОН БРАТЯ,ПРЕД ВАШИЯТ ЧУТОВЕН ПОДВИГ! ДЪЛБОК ПОКЛОН!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *