Нагло! Есил Дюран откраднала мъжа на колежката си Рени

Есил ДюрранЕсил Дюран забърсала мъжа си от колежката си Рени. Любовниата драма станала  на круизен кораб години преди и двете  да станат популярни у нас.

В началото на 90-те  Рени емигрирала в открито море, където кораб под швейцарско знаме й дал работа. Оркестърът, на който нашенката станала видна вокалистка, бил  от българи, роми и сърби. Певицата веднага  се забила с един от музикантите – Боби.  Бурниге чувства  продължили две години, докато на борда на кораба не се качила сексапилната  Есил Дюран.

Туркинята веднага  хвърлила око на Борис и успяла да го накара да се влюби в нея.  Музикантът официално скъсал с Рени и веднага афиширал връзката си с новата певица. Женската вражда на кораба  не продължила дълго. Рени преценила, че й е време да се върне в България. Тук  щастието й се усмихнало и тя подписала официалнодоговор с „Пайнер“.

Сега  Есил Дюран е официално съпруга на Борис Павлов, а плод на любовта им е 8-годишният им син Харис. Въпреки кавгите в миналото Рени и Есил днес са приятелки и често се смеят на  бурните времена и емоции по круизните кораби.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *