Наглост! Поръчковата водеща Лора Крумова си купи луксозна каравана с парите от „Америка за България“

Лора КрумоваЛора Крумова и половинката й Сотир са в трепетно очакване на луксозна каравана, поръчана от Германия още преди месец, научи „Скандално“ от техни познати къмпингари. Баровската къща на колела е излязла на пухкавата водеща на предаването „Комбина“ по Нова телевизия, над 80 хиляди лева. И ще бъде доставена в България около Нова година.

Инициатор на покупката на кемпера е Лора Крумова, която е известна със страстта си към къмпингуването. Доскоро обаче овалната блондинка бе принудена да прекарва лятото във вехта каравана, купена от приятеля й Сотир преди повече от 10 години. Сега младото семейство е решило проблема, инвестирайки цяло състояние в покупката на луксозен морски дом на колела. Лора и Сотир са се спрели на кемпер от немската фирма „Таберт“, която се е специализирала в индивидуални изпълнения. Тв. водещата е предпочела каравана от модела „Селини“, която е дълга 866 см. и е широка 250 см.

Подвижният морски дом е с огромно двойно легло и с детско креватче за сина на Лора и Сотир – 2-годишният Явор. Просторната обител разполага с хладилник, фризер, телевизор и изцяло оборудван кухненски кът.

Лора Крумова Галя Щърбева

По всяка вероятност караваната ще акостира още следващото лято на къмпинг „Оазис“, където по традиция отдъхват Лора Крумова и съводеща на „Комбина“ Галя Щърбева. Мнозина къмпингари пророкуват, че и Галя Щърбева и нейният съпруг вероятно ще се сдобият със собствена луксозна каравана, за да не останат по-назад от семейните си приятели.

Зрители на поръчковата водеща абаче не пропуснаха да свържат покупката на луксозния кемпер за 80 хил. лв. със скорошните разкрития, че е лапнала 100 хил. лв. от НПО-фондацията „Америка за България“. Според разсекретения скандален договор водещата на „Комбина“ и колежката й Галя Щърбева усвояват пачките чрез собствената си фондация „Българион“, уж за да правят журналистически разследвания за това как се изразходват общински средства в 6 български общини.

Според калкулацията за всяко разследване, поръчано от „Америка за България“ двете дами ще приберат хонорар от по 16 500 лв. Мнозина обаче третират 6-цифрения стимул за Лора и Галя като класически рушвет и подбуждане към поръчкова журналистика в полза на ГЕРБ и САЩ, тъй като двете дами работят за частна национална телевизия, която няма проблем с финансирането. Тук лъсва и един морален проблем – на практика двете журналистки крадат от труда на колегите си, защото не те, а други журналисти правят разследванията. Те получавали за труда си по 2 000 лв., а останалата част от сумата прибирали Лора и Галя.кемпер

Наскоро излезе информация, че всъщност сумата за поръчкови разследвания и плювни срещу опозицията на ГЕРБ, прибрана от двете платени водещи е много по-голяма – 360 хил. лв., като се сметнат и предишни техни субсидии от „Америка за България“ пак с цел поръчкова журналистика.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/yJRVg9gkGmw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *