Мъжът на Кобилкина отвърна на удара – натопи я пред НАП

Кобилкина голямаСлед като бе орезилен пред цяла България, бившият съпруг на Наталия Кобилкина отвърна жестоко на удара.

Той докладва пред данъчните служби, че жена му е укривала доходи и не е издавала касови бележки на всички мераклии да бъдат обучени сексуално от нея.

НАП вече проверяват твърденията на Делчо Делчев, защото сигналът му е доста сериозен и става дума за сума от над 2 милиона лева, твърдят инспекторите. Според неговия сигнал,  тя е укрила приходите от семинарите за укрепване на семейните връзки, които прави из цялата страна и в Лондон. Не си е пуснала данъчна декларация и не е признала колко пари е прибрала в джоба си. Делчев  е категоричен, че нейното нарушение е сериозно и тя трябва да отиде на съд за измами.

Любопитното е, че дейността на Кобилкина продължава вече няколко години, а съвестният съпруг досега не беше информирал властите. Той с радост се облагодетелстваше от всеки лев, донесен от жена му, а самият той не допринасяше с нищо в семейния бюджет. Според техни познати, той лентяйствал, запълвал си времето с фитнес и чакал жена му да го храни. Но когато тя го изрита от хранилката, веднага се обади будната му гражданска съвест.

В момента Наталия организира семинар във Варна и е намалила исканата сума от 200 на 100 лева на човек. Тя се свързала и с адвокат, който да я посъветва как да си плати данъците със задна дата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *