Мъже пощуряха по стокилограмова красавица

100 кила дамаНе вярвате, че мъжете харесат дебели жени? Мъжете се прехласват по новата пищна Аманда и тя има 6000 явни последователи във Facebook, а колко са тайните й почитатели, никой не знае.

Загорели американци  плащат луди пари, за да прекарат поне час  с двуметрова 100-килограмова амазонка. Явно те са с Едипов комплекс, защото им доставя лудо удоволствие  Аманда буквално да ги смазва под тежестта си, или да заровят лица  а  бюста й, който  е огромен и задушаващ и едновременно пухкав и сигурен, а  това се харесва на част от силния пол.
Дори размерите на чашките на сутиена й смразяващи -а 44 DD и дамата си шие бельото по поръчка. Прашките все още ги намира в магазините, но на щандовете за гиганти.  Практикуващата в Лас Вегас луксозна и нестандартна жена е голям хит, а услугите й са търсени повече, отколкото на еднакво изглеждащите като под калъп холивудски кукли.

Аманда Соул се прочула и с милостта си, като отказала  желанието на безнадеждно болен клиент да легне върху него и да  го смачка до смърт.

Извън хората със странни наклонности в леглото, други мъже, които ползват услугите й,  си плащат, за да излязат с нея, да се покажат на парти, или да дефилират публично с впечатляващо едра жена.  Дори са й плащали да стресне младоженеца на предбрачни купони, или да е подарък за шефа на фирмени партита.  Точно като митичните амазонки, Амнда стърчи и  доминира над повечето си клиенти.
Във Facebook, тя  се описва като „амазонка по ръст и тегло и богиня по рождение“, а почитателите й се увеличават всеки ден.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *