Жени Калканджиева тръгна на сеанси по хипноза

Жени номинираЖени Калканджиева започнала да ходи на сеанси при хипнотерапевт, за да успее да откаже цигарите. Собственичката на  „Визаж“ се опитва да се бори с вредния си навик от години и ту ги отказва, ту ги започва, но отказването траело от три часа до три дни.

Напоследък покрай проблемите си с ТВ7 и личните такива, което не са никак малко, тя подобрила собствения си рекорд и стигнала до четри кутии на ден. Не можела да издържи и минута, без да държи цигара в ръката си и вече станала непоносима за колеги и близки. Загрижени за здравето й и за психката й, хора от най-близкото й обкръжение започнали да й опяват да спре с дългогодишния си порок и  буквално й поставили ултиматум – или се отказва от вредния си навик, или вече няма да стоят в една стая с нея, дори когато са се събрали на тържество или просто на вечеря.

Калканджиева наистина се замислила, че вреди на себе си и на хората около себе си, обаче не вярвала на старомодните лекарства, отвари  и лепенки, с които дългогодишни пушачи като с магическа пръчица спират да димят.  Тя потърсила квалифицирана помощ и едновременно се посъветвала с приятелки какво да направи, кой метод е най-лесен и най-безболезнен за нервите и последствията от отказването. Препатили й препоръали известен  специалист по хипноза, който приемал  клиенти само от родния хайлайф, тъй като други не можели да си позволят да платят услугите му. Извън хипнозата, той бил и душеприказчик на звездите и ту ми доверявали тайните си, а той пък ги запазвал дза себе си.

След няколко сеанса при него имам значително подобрение, призна шестата по красота в света. Намалих кутиите на едназа цял ден , а преди ме срам да кажа клко бяха. Обобено в нервни дни и ако съм под напрежение. Сега се чувствам отпусната, заредена с енергия, много по-спокойна и ми е по-леко.  Никога не съм вярвала, че такова нещо може да стане за толкова кратко време.

Калканджиева обаче знае и друго, че е на такава възраст, в която е,  ако остави рязко цигарите, ще качи над десет  килограма.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *