Мръсна врътка: Хитрецът Борисов поиска да купи Нинова! Вижте какво му се случи после!

Борисов се опита да си осигури пълен политически комфорт, като размаха морков под носа на Корнелия Нинова.

Под предлог, че ще водят преговори за светлото бъдеще на България, той й предложи джентълменски да стане председател на парламента и да бие звънеца вместо Цецка Цачева. Доста апетитен пост и възможност да стане една от най-авторитетните дами в държавата.

Този ход, разбира се, не е от любов към Корнелия. А от желание да срази опозицията и да да покаже пред всички какъв джентълмен е колко широко скроен мачо е. Ех, Винету!

Ама толкова си прозрачен, че българите започнаха да гледат направо през теб, ако изобщо си правят труда да те забележат!

Късопаметен ли е Борисов, или мисли, че ние не си пием редовно гинко-билобата?

Та нали само преди месец той лепна на червената лидерка прякора Госпожа Лъжа? И я унижаваше на всяка своя предизборна среща, гавреше се с нея и дори не прие поканата й да отидат заедно на дебат. Изрисува я в толкова черни краски, че страх да те хване.

Кога мнението му се промени и внезапно Нинова стана най-подходящият човек да оглави парламента? Нали уж лъжеше, нали беше от черна по-черна? С такива хора ли иска да се обгради бъдещия премиер? Или накисна мнението си в „Ариел“ и то блесна като бял чаршаф на политическия простор?

Всъщност нещата  са повече от ясни. Банкянският хитрец иска да си купи Нинова и да й запуши устата. На подобен пост тя задължително трябва да играе от отбора на управляващите и така острието на опозицията да бъде купено от ГЕРБ. По този начин самата опозиция ще бъде по-беззъба и по-разколебана заради лидера си и Борисов ще си вее коня, както си поиска.

А пред лицето на ЕС той ще е най-демократичният премиер, отстъпил място на загубилите изборите и галантно им дал шанс да са в управлението.

И ще е извоювал най-важното – морална победа над противника си.

Е, да, ама не!

Нинова не е предател и няма да преметне избирателите си. Тя обеща, че ще остане в опозиция и твърдо стои зад решението си.

Нинова е политически играч, който не бива да бъде подценяван. Тя прекрасно знае, че прегръдката на Борисов е като прегръдка на питон. Няма човек, когото да не е издигнал, а след това задушил и смачкал.

Всички знае какво стана с реформаторите и министерските им кресла.   Сега половината са на съд. Какво стана с Плевнелиев – замина на бунището. Какво стана с Цецка? Даже не е депутат. Какво стана с Трайчо Трайков – чака си призовката. И още, и още.

Отмъщението на Винету е свирепо, използва хората и ги изхвърля, стъпва по политически трупове в името на властта.

Но Нинова не пожела да се превърне в поредната марионетка.

Тя отказа на опонента си с любезна усмивка и още по-любезно му обеща, че остава в твърда опозиция и ще защитава интересите на над милион българи, които гласуваха за БСП.

Този отказ втричи Борисов и от централата на ГЕРБ издадоха, че цял следобед бил бесен.

Сега да му мислят патриотите.

След братската му прегръдка не е ясно дали ще останат после на политическия хоризонт.

Впрочем ясно е.

Накрая ще остане само бай Х*й, но не в политиката, а вкъщи край магнолията си!

Автор Станислава Славова Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *