Моника Валериева тушира Николета

Моника ВСвръхсуетната и смятаща се за неотразима красавица  Николета Лозанова е буквално бясна от няколко дни.

Причината е, че конкурентката й в интимния живот и кариерата Моника Валериева е с една позиция по-напред от нея в годишната класация за най-секси българки на Playboy.

Валериева, за която упорито се  говори, че е бивша любовница на Валери Божинов и е причина за първата раздяла на семейството,  побеждава Ни Ло с финес и лекота. Манекенката е класирана на девето място, докато все още водещата се  г-жа Божинова е заела десета позиция. Въпреки че разликата е само с едно място , Ники била бясна, крещяла и хвърляла тежки предмети,  твърдят хора от обкръжението на Лозанова.

„Как може  да съм след Моника, когато по нея  всичко е изкуствено, гърдите, устните – всичко. Как се правят тези класации, кой е в журито, кой определя нещата,  аз съм  просто потресена. Разбирам  победата на Бориса Тютюнджиева, красива е, натурална е заслужава  си я. Но да ме слагат мен чак десета, това е пълна измишльотина!“ – беснеела Николета пред близките си. Без изобщо да се сети, че това, в което обвинява Моника, важи и за самата нея. И бюстът й е изкуствен, и миглите, и устните, даже гримът й е перманентен.

Както стана ясно, Бориса е номер едно по сексапил според българския вариант на списанието. Среброто и бронзът са за Славена Вътова и Виктория Ананиева. В класацията, която е съставена от 100 хубавици, има и три фолкдиви  – Алисия, Лияна и Андреа.

Ако завесеше от Николета, тя би искала първото място, но няма как да каже и гък срещу любимата на продуцента си Андрей.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *