Моника Валериева ревна: Искам да си ходя, Брадърът ме прецака

Моника иска да си ходиВидео, в което бе дадено как Моника Валериева говори зад гърба на Люси Иларионов, разтърси моделката до дъното на душата й.

Тя не очакваше, че това ще бъде излъчено и съвсем логично заподозря тенденциозност в играта: „Кой каза тези думи“.  Във всички изкарани на показ видеа, от които Катя от „Ритон“ трябваше да отгатне кой е автор на думите, главни героини бяха само Кичка Бодурова и Моника. Особено обидно беше миниклипчето, в което Моника и Светлана си шепнат по адрес на Люси Иларионов – коя жена ще иска да прави се*с с този, виж колко е дебел и не спира да яде и да се тъпче тук.

Люси подскочи два метра и изгледа моделката кръвнишки, след което започна да сипе закани по неин адрес. Не по-малко се вбеси и Катрин Вачева, когато чу как я обсъждат дали не е травестит, а в „заверата“ пак бяха Моника и Светлана, пък техен слушател – Ернестина.  Вачева избухна като руски снаряд и взе да крещи в лицето на моделката, че не е с акъла си и знае много работи за нея, но тук не е мястото да ги каже.

Моника обаче се почувства предадена и то не от кого да е, а от Биг Брадър. Тя отиде в изповедалнята и твърдо заяви, че си тръгва. Считам, че това беше насочено тенденциозно към мен и само към мен. Много хора тук говорят зад гърба на другите, но беше показано само това, което аз съм говорила, каза тя сърдито и се обля в сълзи. Давам ти време да размислиш, утрото е по-мъдро от вечерта, каза гласът зад кадър.

Вън всички започнаха да я утешават и да я увещават да не излиза от Къщата, но тя беше категорична и хълцаше от унижение и негодуване. Малко по-късно получи и паническа атака.

Преструва се  казаха си тихичко Люси и Катрин. Как ще излезе, като няма пари да си плати неустойката? Договорите ни са железни, ще я съдят до дупка.

Но явно Моника е наречена да си ходи и то още следващия понеделник. Видеата наистина бяха подбрани така, че да вбесят съквартирантите и те да я номинират, а моделката да бъде унизена.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *