Млад българин съсече евроатлантическите ни политици: Тласкате цял един народ към безпътица!

Аз, непоправимият доскоро оптимист, набързо пораснах, прогледнах… и се смразих.

Господа уж български, но евроатлантически и в действителност колониални политици, вижте тези, които вече трийсет години Ви гласуват доверие!

Вижте ги! Старци с угаснали погледи от мизерното и жалко съществуване, се движат като сенки. Надеждата, която ги крепи е, че краят наближава. А тези, които идват след тях, нямат и тази надежда. Обезверени, безработни, изцедени психически, с изпилени нерви… Вместо да градят и съзидават, те оскотяват от усилията и борбата да оцелеят в американската колония България. Ожесточени и недоволни, но слаби да изкрещят: „Стига”! А Вас, колониалната администрация, това Ви устройва…

Господа политици, можете ли да се изправите лице в лице с бъдещето на нацията, без да извърнете отвратено глава?
Вижте ги! Развлечени тинейджъри, които бетонират самочувствието си с циничен език и всичките им мечти се изчерпват в две думи: „много пари” и „лесни пари”… които все не идват и не идват. Или ако случайно дойдат, то е само за да ги опустошат. Защото по правило такива пари са мръсни. Вижте младото поколение – то е плод на вашите дългогодишни усилия да опростите и оскотите този народ, че по-лесно да го управлявате в полза на отвъдокеанските си господари.

А девойките? Труженички. Как гротескно звучи това определение за напъпилите млади тела, облечени предизвикателно, с детски личица под пластове силен грим. Опиянени от чалга-вълната, могат да изпеят десетки песни на кумирите си, но са единици онези сред тях, които знаят „Аз съм българче”.

Безпътни и нагли в безпътицата, те яростно са се втурнали да грабят от пошлостта…! На фона на всеобщата безизходица, еуфорията на това поколение е грозна лудост! Господа политици, виновни сте не просто затова, че сме бедни, болни, прости и умиращи. Виновни сте, че продавайки себе си и страната ни на чужди западни завоеватели, вие осакатихте моралните ценности на своя народ! Преди тридесет години българинът е бил трудолюбив, гостоприемен, градивен, обичащ земята си, умеещ да се весели…

Престъпление е да смениш лицето на цяла една нация. Благодарение на Вас сега българинът е озлобен, намусен, завистлив, крадлив и беден. И в днешното си бясно препускане да оцелее, дори не се сеща за предците си – горди, непримирими и борбени. Славни!

Вижте ги! Как е възможно да тласкаш цял един народ към безпътица, да ограбваш надеждите му и да се гавриш с бъдещето му?

Възможно е – това го прави всеки български политик – по презумпция мръсник! Други до властта в колонията България не биват допускани. Видях го!

Автор: Александър Иванов

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

12 коментара

  1. Браво на това момче. Не му пречи младостта , за да осъзнае истината. Грозната потресаваща истина за падението на една Велика България. Българите с гордост са произнасяли своята народност. А сега младите отидоха да стават миячи и чистачи по чужди държави и да свързват. двата края.До кога ще бъде така ?

    • Хубаво и браво, но от сега усещам как „генерал“ гном си мести мини пишлето от десния в левия крачол. Ококореният педераст се озърта за пожарогасител с който да замени вибратура си, а кирчо, мутрюпръстовете и останалата еничарска паплач краде с 200 преди да са закрили държавата.

      Българинът не обича истината, а да бъде лъган и когато стане ясно, започва да псува другите българи.

  2. ГОРДЕЕМ СЕ С ТЕБ МИЛО СМЕЛО РАЗУМНО БЪЛГАРСКО ДЕТЕ !
    БЛАГОДАРИМ НА ГОСПОД ЧЕ ТЕ ИМА !
    ЩЕ ГО МОЛИМ ДА ТЕ ПАЗИ !
    БЛАГОСЛОВЕН ДА СИ !

  3. Ами това е цялата истина,описана от младежа. Политическия боклук отговорен за един цял народ не ви бръсне за стотинка, защо вие да ги бръснете? Национални предатели и обирджии са ви обявили война, защо не я приемате народе? Те ви предават и ограбват! Да се отприщи недоволството с незабавно гражданско неподчинение, блокиране на цялата страна, транспорт, държавни институции. Стига с тези пешеходни митинги и „оставка“, достатъчно! Къде са лидерите на опозиционните неправителствени организации, не блейте, мислете в тази насока. Да се изкорени политическия боклук и кукловодите дето ни правят на маймуни. Конфискуване на всичко придобито и съд от бедняци.

  4. Браво, приятелю! Дано има повече като тебе. Някога, в ранните 90 имаше един легендарен мафиот, всъщност слабоумен помак наречен „Крушата“. Изродът с интелект на неандерталец, покриван от полиция, прокуратура и продажни съдии тероризираше цяла северна България, докато някой се сети и плати на един снайперист. Бяха достатъчни 4 изстрела от СКС (Самозарядна Карабина Симонов и светът остана с един изрод по – малко, а северна България си отдъхна. Крушата си замина в гроба само с един чифт гащи на задника, а после затриха и целия му род. Всъщност не е ли време да се върне смъртното наказание за национално предателство. Бих започнал с „просто Киро“. ВЪН ПРОДАЖНИТЕ БОКЛУЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ!

    • Мой.много добър приятел,на когото мога да вярвам 100% ми беше разправял случка,на която той е присъствал. В една от модерните дискотеки по онова време,въпросният боклук „Крушата“,след много алкохол и кокаин,взима микрофона на дисководещия,доближава си го до задника, пърди и тържествено обяснява на озадачените присъстващи – „Така пърди Крушата“…

  5. За своите петдесет години в един мразен от всички занаят се понаучих на това и онова. Правил съм неща, за които днескашните български, а не американските, магистрати не са и чували. Но не съм съгласен с предложението на „Българин“ за снайпериста. Защо такава незаслужена „награда“ за виновниците, приятелю? Моето предложение – остър кол. Бих искал да се започне с един „соломон“ който ни вкара в НАТО без да пита никой от нас, след това да се продължи с езин Костов – дано остане без нито една кост, и така нататък – докато стане една ограда от набучени на колове в центъра на София. Тука е имало закони – Крумовите. Рано или късно те ще се върнат на тази земя – бъдете сигурни!

  6. Много е хубаво, че млад човек е осъзнал в какво общество живее. Болшинството младежи са вкарани в пътя на опростачаване, примитивно консуматорско мислене,наркотиците, разврата,просташката музика с тъпи текстове,джендъризация, а младите хора са бъдещето на България. Ясно е , че целта е да се приключи с този народ до 20-30 години.Кой знае какви ще заселят след време тук на тази райска земя.

  7. Блестящ размисъл на един буден младеж! Точно така си представям нашите млади поборници на по 25-30 години, отдали живота си за България. Възхищавам се на коментарите по-долу! Искам Видовден! Бойко имал рожден ден ли, неговата м…а мръсна…..

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *