Розовият фашизъм на модерните либерали не се различава от оригиналния. Проповядват уж любов, а излъчват само жлъч и омраза

Либералният джендър фашизъм у нас настъпи с книгите. Някой ще обясни ли защо подобни книги (като тези на снимката долу, проповядващи хомосексуализъм) в книжарниците винаги стоят в разделите за деца и тийнейджъри… неизменни със своите разноцветни детски и тийнейджърски корици. Джендър пропагандата вече посегна и на филмите.

Децата и тийнейджърите (които преди наричахме със славянската дума „юноши“) са емоционални, заложено им е да търсят различни субкултури, в които да се впишат и да се отличат спрямо останалите, имат засилено желание за търсене на внимание и необходимост да се изявят като индивидуалности. Което ги прави по-лесна цел за политическа, етническа, културна, маркетингова, религиозна и всякакви други индоктринации.

Никой нормален човек в нашата България никога не е бил против хомосексуалната общност- нито преди 9-ти, нито през социализма, нито след това. Пропагандата им започна привидно невинно – със запознаване на обществото с проблемите на LGB. Идеята бе хората да не бъдат оценявани според тяхната сексуалност, а по личностните им и професионални качества. Не че имаше голяма нужда от подобни разяснения в българското общество, но хората у нас приеха това като поредната проява на все по-голямата свобода, към която обществото ни се стремеше.

Уви, сега точно либералите изкривяват това и наблягат на хомосексуалността, а не на качествата на индивида. Всичко бе приемливо, докато бе само LGB. Но те постепенно започнаха да добавят Т, после Q, после I, след което вече им загубихме бройката и стана пародия. Започнаха да се вкарват и изобретяват всякаква куирове, трансдресъри, интерсексуални, трансджендъри…  Все нови и нови извънземни полове, представяни от всякакви подозрителни търсачи на внимание и финансови изгоди типажи, често с психически отклонения. Мъже, претендиращи, че са жени, поискаха да участват в женските спортове, да влизат в женските съблекални и тоалетни, травестити се натискат с налудничава страст да правят шоута за деца, а холивудски знаменитости все по-често и във все по-големи количества пропагандират тази нова секта.

Започнаха да я проповядват както Свидетели на Йехова, да навлизат и газят в личното пространство, в религиозни, семейни, политически територии, във всяка сфера на публичния и обществен живот. Тези, които в началото се бореха да не им се влиза в личното пространство, днес най-агресивно ти наврат в лицето своите разбирания, прегазвайки всички твои ценности.

Защото в същността си това е нова секта. Нова религия. Която води кървава битка с Бога. Свидетели сме на това как броя на истеричните и яростни фанатици на тази идеология се увеличава прогресивно. Втълпява им се, че са носители на „прогреса“, а останалите (нормалните) са тълпа неандерталци от миналото, които трябва да бъдат преследвани и мачкани… докато изчезнат.

Претендират, че защитават „различните“, докато агресивно нападат всички „различни“ от тях, като със завидно постоянство изкуствено създават все нови и нови „различни“. Явно целта е провокация. Добавят към организацията си все нови и нови букви, сякаш са брандове. Дори да им обясниш, че за теб LGB е приемлива кауза, но си против нейното политизиране, абсолютизиране и изопачаване, те ще продължат с пълна истерия да ти крещят.

Психологията на модерния либерал е същата като на всеки сектант. В идеологията си те си присвояват общочовешки добродетели, след което започват да изменят в тях дребни детайли… които задължително трябва да прокарат в дневния обществен ред чрез изменение на законите. И постигат това чрез яростни нападки към останалите. Съществуването на тези хора се изчерпва с това да задоволяват собственото си его и с манията им за правосъдие. Те изпитват извратено задоволство от това да обвиняват всички „непокорни“ неверници в расизъм, сексизъм, хомофобия и т.н. С една черта да си по-ниско в скалата на техните „ценности“ и започват да ти крещят и да те обвиняват, че си злодей, който не разбира техния добродетелен джихад. Проповядват уж любов, а излъчват само жлъч и омраза.

И добродетелите им са толкова изкуствени, колкото и на финансовите им спонсори – корпоративните фараони от мултинационалните компании.

Чисто исторически такива сервилни хора, истерични послушници и поклонници на авторитетите, са полезни – това са хората построили пирамиди, храмове, те са събирачи на данъци, покорни чиновници и служители. А модерните корпорации днес отчаяно се нуждаеха от нова религия, която да втълпява добродетили на подчинените, да им програмира нова идентичност, с която те да се идентифицират и да ги накара да се почувстват специални. След което да започне да направлява политическите и социалните им пориви. И те изнамериха тази нова религия в лицето на неолиберализма, чието разклонение се явява ЛГБТИ… На тези корпорации моралът им стига до това да защитават виртуално BLM движенията на паразитиращите на държавна хранилка негри в САЩ, докато безмилостно експлоатират работещите им събратя в Африка, да слагат разноцветни знаменца на профилите си в социалките. Защото в дъното на целия този проповядван псевдоморал стоят само парите и желанието за тяхното умножаване. Досущ като либералните им човешки продукти, чийто мързелив мозък се нуждае от някого да им вкара софтуер, инак сами не могат да си създадат своя мисъл или свят.

Безпринципността им се вижда и в политиката. Сменят си постоянно позициите, нагаждат си ги и винаги изливат жлъч и обвинения върху останалите, вместо да се погледнат в огледалото. Демонизират врага си (нормалните) и искат репресии срещу него. Единственото, което правят обаче с тези свои действия е да активизират другата крайност – тази на крайнодесните, които по манталитет и мислене са същите, само параметрите са различни в общата формула. Розовият фашизъм не се различава от оригиналния.

И това ще отмине. А кукловодите ще измислят нови секти.

И така, през 2023 г. в САЩ и Европа ние, нормалните сме притиснати от две все по-поляризиращи се крайности. Последните два пъти, когато това се е случвало е било в навечерието на двете световни войни, явно уроците от историята не служат за нищо на никого.

Автор: Дахер Фарид – Ламот – българо-сирийски журналист

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Ами препречатайте отново Ангел Каралийчев и други детски български автори, много са, класиците Астрид Линдгрен, Шарл Перо, Ханс Кристиян Андерсен и толкова много други класически и качествени автори на произведения за деца има!

    • Андерсен е бил хомосексуалист и Малката русалка е написана заради несподелена любов към някого от същия пол.

  2. БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦО ДНЕС 13 ЮНИ ТИ ЖЕЛАЕМ ДА Е ПОСЛЕДНИЯ ТИ РОЖДЕН ДЕН !

  3. Всеки мангал рещил да се упражнява върху фашизми, комунизми…….
    Стига сте се упражнявали върху фашизма.
    Дори фашизма премахва задължителната ваксинация и след като британоварварската секта ги налазва тя се връща…….
    Има милиони примери, че фашизма е доста по-демократичен от неолиберализма.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *