Митко Динев пак ще става татко, майката не е Емануела

емануела миткоДимитър Динев май пак ще става татко, обаче майката в никакъв случай не е Емануела.

Певицата пак разбуни духовете и провокира феновете и враговете си, като  публикува на стената си във Фейсбук, но която се е щракнала с две приятелки: “  Посвещавам я на  всички бременни жени тази нощ, пък  те много !“ – написа фолкджийката и добави – хахахаха!

В почивните дни всеки дебне какво ще напише другия и постът на Емануела внимателно бе разгледан под лупа и анализиран. Под кадъра тутакси  се появиха коментари, че най-вероятно  Митко Динев е забременил друга жена и очаква дете  нея. Даже се появиха предположения коя е жената.  Нищо чудно това да е вярно, тъй като е семейна традиция, братя Диневи имат по три съпруги и по доста деца от браковете си. Дори светски хроникьори се затрудняват да ги изброят.

Възможно е  Емануела просто да се е пошегувала  с някоя от приятелките си, с които усмихнато  позира на снимките.  Може някоя от тях да е бременна или да иска да забременее, или да си е носила тест за бременност в чантичката, има много вероятности за веселия изблик на певицата.

Но явно шегата й не се е оказала толкова удачна. След злобните коментари, че Митко младши ще си има братче или сестриче, с което ще имат общ баща, фолкаджийката веднага свали снимката и изтри поста си.

Тя явно беше забравила, че от семейството на Динев са й забранили всякакви изявления, което могат да ги засегнат по един или друг начин. Иначе й спират издръжката.

В края на краищата не стана ясно кой е бременен и от кого.

https://youtu.be/8cZ6ofhGQaM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *