Министрите на Слави: Екоминистърката – съпруга на пандизчия, Правосъдният министър сваля свои студентки във фейсбук!

Скандалните разкрития за кандидат- министрите на Слави Трифонов се множат и са на път да се превърнат в лавина, която да отнесе ИТН в политическото небитие. След като самият Слави обяви, че цели три години е селектирал политиците, които днес ни представя, виждаме, че резултатът е наистина плачевен. Но поне стана ясно защо учиндолецът до последния момент криеше кандидатите си за министри и не им позволяваше обществени изяви.

Кандидатът за вътрешен министър на ИТН – адвокат Петър Илиев, безспорно е сред най- фрапантните случаи, а наглата му кражба на интелектуален труд, си заслужава отделна статия. Списъкът с министерски издънки обаче продължава.

Кандидатката за министър на екологията – Силвия Бакърджиева, се оказа в семейни и бизнес отношения с осъдено за грабежи лице – Живомир Бакърджиев, който е излязъл от затвора буквално преди 4 седмици. Съпругът на кандидат- министърката е лежал в дранголника с присъда за участие в престъпната група „Гастрольорите“. Арестуван е след неуспешния му опит на бандата да обере къщата на мастит бизнесмен в морския курорт Свети Влас. Силвия Бакърджиева и съпругат й са били съдружници  в две фирми, а освен това имат общ имат и обща ипотека.

Силвия Бакърджиева

Бакърджиева отказва категорично да отговаря на въпроси от личен характер. Но фактите са налице.

Кандидатът на ИТН за правосъден министър Момчил Иванов пък сваля своя студентка в чат. „Понеделник сутрин – на червения килим. Слагай жартиерите и ще видиш“, пише Иванов.

„За едните оценки. Така ли оценявате вие“, отвръща му студентката.

Засега от ИТН мълчат и по този казус. Вариантите са два: или Слави и сценаристите му са наясно със спорното житие- битие на кандидатите си за министри, но въпреки това държат да ги натрапят с неясна засега цел. Или някой им ги е спуснал и те представа си нямат кои са тези хора. Екипът на Слави дори не се е постарал да провери имената, които предлага, за да избегне такива сконфузни ситуации. И двата варианта обаче не говорят добре за политическия проект на шоумена. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Ало.. дебилите със изтеклите мозъци в чужбина, цветът на нацията. Умните и красивите. Видяхте ли за какво нищожество гласувахте. Крайно време е да се забрани със закон гласуването в чужбина. Стига със тая просташка толерантност. Разни политолози, социолози, всичколози ще ми разтягат локуми,че видите ли в Германия как било, в Европейския съюз как било. Затова ще гледаме от тях. Ама като ги питат защо у нас стандарта на живот не е като в Германия, отговарят – тука да не ти е Германия. Право да гласуват трябва да имат единствено живеещите в България и завършили поне осми клас- можещи да четат и пишат. В противен случай за какви честни избори говорим. Избори със клечки които се раздават на неграмотните, до където стига клечката там ще задрасква. Или който даде по- вече пари или кебапчета за него ще гласувам. Докато не се промени това положение, резултата ще е все същия.

    • Напълно те подкрепям.Като отидат на запад се заразяват с толерстия и ето го резултата.Обаче те продължават да дават акъл отвън, а последствията ги теглим ние тук.Не искал Слави да подписва споразумение защото думата му тежала. Думата на шута на мутрите тежала. Смях. След интервюто за Льо Монд видяхме колко тежи – наприказвал ги с г.за си, а после се отмята – журналистът не бил разбрал, преводачът не бил превел точно.Щото Льо Монд е Учиндол пост и няма нито качествени журналисти, нито свестни преводачи.

  2. СЛАВИ МРЪСЕН ЛЪЖЕЦО АМЕРИКАНСКА ПОДЛОГА ВЪН ОТ ЖИВОТА НА НАРОДА С ПАСМИНАТА СИ БАНДИТИ МАРШ ДЖУДЖЕТО ТОШКО ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ИСКАМЕ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА ОСТАНЕ РЕДОВНО В ИМЕТО НА НАРОДА И БЪЛГАРИЯ МРАЗИМ ТЕ СЛАВИ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *