Милена отказа да бъде фермерка, Иван и Андрей бесни

МиленаРок изпълнителката Милена Славова е била сред  участниците в предаването  „Фермата“, но се отказала от селскостопанския експеримент в последния момент.

Официалната причина за пред хората  е разводът й с китариста Тони, от когото тя има дъщеря на 6 годинки  Куини.

Искрата между двамата се запали  в Лондон, където тя пееше в местните клубове, а той работеше в техническата поддръжка на британско министерство. Между двамата имаше доста раздори и точно сега решили да се разведат. Тони отново работи  в Англия, а Милена остана в България да се грижи за Куини. Тя се отказала от солидния хонорар, но нейни близки коментират, че разводът й не бил бърза работа и тя се изплашила в последния момент от мизерните условия, особено като погледнала какво става в Брадъра.

„Фермата“ започва няколко дни преди ВИП Брадър на 13 септември по Би Ти Ви. В предаването влизат  16 участници, сред неизменните българи, реализирани в чужбина.  Най-младият  на 18 г и е дете на известни родители, издават от продукцията. Три месеца те ще прекарат в изкуствено създадено стопанство край Искър. От доста време там им сеят продуктите и им подготвят кокошарниците и кладенеца. Няма да има вътрешна баня, тоалетна и всякакви удобства. А храната ще си произвеждат сами.

Победителят ще получи  100 000 лв.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *