Мераклии си спрятат оргии с маски, откриват се в интернет

оргииРазтропани българи си спретват бурни оргии през чатове от затворени групи по интереси в мрежата. Явлението е набрало сериозна скорост и само в едната група има 3000 члена.

Предлага се всякакъв групов се*с, по-често  с маски, не само в мрежите, но  и чрез обяви в нета. Всичко започва с уж невинна регистрация в някой от многото популярни сайтове за бързи интимни срещи.Само в един  от тях  има цели три затворени групи за групов се*с и разюздани оргии.

Групите се самоорганизират за бурни  партита и инициаторите съобщават града и адреса, където ще се състои  интимното събиране. Те уточняват и колко души търсят за оргията. Желаещите могат да направят запитвания до автора на идеята за  партито и  да се присъединят към него, ако бъдат одобрени от домакина  и поканени лично.

Някои от по-разкрепостените качват свои  голи фотоси. Най-често  спретват оргии хора от София, Варна и Стара Загора, като последният град е избран заради удобството, че е в центъра на България. Има и входна такса, която да покрие разходите за напитки и мезета или наем на наета вила.

Някои домакини се опитват да печелят от предоставения терен, но участниците недоволстват, твърдят, че всичко се прави заради тръпката.

Сред по-набиващите се обяви е тази на двойка от Добрич, която пише , че разполага с апартамент, който могат да ползват за оргия с маски. Други  пък пишат, че искат да опитат тройки с непознати мъже или жени.

Младежи  организират свои  гей оргии в блок столичния квартал „Надежда”, а участниците са само мъже с атлетично тяло и  до 32 години

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *