Медведев: Цяла Украйна ще изгори

Бившият руски президент Дмитрий Медведев каза, че доставянето на още модерни американски оръжия за Украйна ще доведе единствено до нови ответни удари от Русия, включително в съответствие с нейната ядрена доктрина, предаде „Ройтерс“.

„Цяла Украйна, която към момента е останала под властта на Киев, ще изгори“, заяви Медведев в интервю за журналистката Надана Фридрихсон, публикувано в нейния канал в Телеграм.

На въпрос дали използването на оръжия с по-голям обсег може да накара Русия да преговаря с Украйна, Медведев, който е заместник-председател на руския Съвет за сигурност, отговори, че „резултатът ще бъде точно обратният“.

„Само морални изроди, с каквито в момента са пълни Белия дом, и Капитолия, могат да твърдят, че доставките на далекобойни оръжия в Украйна ще доведат до мир“, заяви той.

Пентагонът каза вчера, че обявената от САЩ нова военна помощ за Украйна на стойност 2,175 милиарда долара включва нови ракети, които може да удвоят далекобойността на силите на Киев.

Попитан какво би се случило, ако оръжията, обещани от САЩ на Украйна, бъдат използвани, за атака срещу Крим или други територии във вътрешността на Русия, Медведев каза, че руският президент Владимир Путин е бил пределно ясен по този въпрос.

„Ние не сме си поставили никакви ограничения и в зависимост от характера на заплахите, сме готови да използваме всякакви оръжия. В съответствие с нашите военни доктрини, включително с тази за основите на ядреното възпиране“, заяви той. По думите му „отговорът ще бъде бърз, суров и убедителен“.

Руската ядрена доктрина позволява ядрен удар в случай на „агресия срещу Руската федерация с конвенционални оръжия, когато е заплашено самото съществуване на държавата“, отбелязва „Ройтерс“, който не счита за необходимо да уточни, че американската ядрена доктрина предвижда превантивни (изпреварващи) ядрени удари дори да не е заплашена територията на САЩ.

Според Медведев европейските граждани плащат заради санкциите срещу Русия и военната помощ за Украйна, посочва ТАСС.

„Евролидерите“ не се интересуват от собствените си граждани. Те са част от клика, инфилтрирана и назначена от САЩ да управлява европейските държави в полза на отвъдокеанския Хегемон. За да угодят на американския феодален владетел, тези васални владетели- джуджета са готови на всичко. Правят всичко, което САЩ поиска от тях, за да ги остави на власт. В същото време обикновените граждани на ЕС плащат за санкциите, доставките на оръжия за киевския режим, подкрепата за търговските войни и блокадите, и то буквално“, заяви той.

Запитан дали съчувства на европейците, Медведев отговори отрицателно. „Съчувствието би трябвало да е към нашите хора в Донбас и други територии, които са атакувани от нацистите. Европейците трябва да бъдат съжалявани само за това, че не са свободни, че търпят да ги управляват такива жалки ръководители“, каза Медведев.

Според него САЩ биха могли да сложат край на конфликта в Украйна веднага, но не са заинтересовани от това.

„Ако Вашингтон наистина искаше да сложи край на войната, която сам предизвика, можеше да го направи с едно щракване на пръстите, като нареди на дрогираните си лакеи в Киев да седнат на масата за преговори. Но вашингтонските идиоти в администрацията на САЩ и ястребите в Конгреса просто не се интересуват от това“, заяви той.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

25 коментара

  1. Какви пет лева, какви съчувствия, какви манипулации?
    Това е война!
    Измираха руснаци! Над половин милион!
    Бг идиотите гледат нетфликс и си мислят, че това тях не ги засяга!
    Сега ще ви кажа- бг идиоти! Ще мрете! За интересите на великата петорка!
    Ако я бяхте измели- нямаше да мрете! Но понеже ви беше страх да изметете пет рептила- сега тези пет рептила ще ви изтребят! Страхливци!

  2. Бойко, Радев, Доган, Нинова и Христо Иванов? Пет нарицателни индивида от които зависи съдбата на хилядолетна държава.
    Ето ви ги петте рептила.
    Отивайте да мрете за тях и банковите им сметки! Идиоти!
    Или си съберете акъла! И ги обесете на жълтите павета за пример на поколенията!
    Както искате!

    • Не са само пет. около 50 000 са националните предатели и слугите на сатаниските НПО-та и дано НАРОДЕН СЪД 2.0 си свърши този път добре работата, а не да я кара през пръсти като ОФ-то.
      Ако ОФ си беше изклало изродите сега България щеше да е райска градина.

  3. Кой е българския враг? Русия ли е враг?
    Или башибозука и еничарите, извършили преврат над страната и родината ни?!
    Срещу кой ще се биете?! Бг мъже?!
    Ще се подчините на превратаджиите и престъпниците, които искат да ви убият?!
    Еми давайте!
    Може да си ходите заедно на маникюр и педикюр!

  4. Всички врагове на Русия, които изпращат оръжие,включително предателите от Бг.ще изгорят.
    Това,което глобалистите от фащ и ес направиха е престъпление против човечеството и няма да остане безнаказано, нито на този,нито на онзи свят. Включая и долните утрепки в нашия парламент, които се включиха в сатанинското дело на психопатичните си господари. Нищо,ама нищо няма да ви спаси от заслужената отплата изроди!
    Бог да пази България и братска Русия!

    • Еми хубаво, ама само с молитви няма да стане!
      Или, или!
      Събирайте си акъла, мъже!
      Или идете да мрете в кланицата на фаш!
      Ако го направите- не искам да знам за нито един от вас, плужеци!

    • Що не вземеш да се центрираш леко?
      С мантри няма да стане. Нито с молитви и оракули- те са част от процеса, но част!
      Ще стане само с бой!
      БОЙ!
      Някой неразбрал?!
      Сега отивайте се гответе!
      За БОЙ!

      • Иве, пожелателното мислене в Африка се нарича шаманство…… и на места хваща дикиш.
        Ние обаче си живеем в Европата, още преди рептилите да я превземат и при нас нещата се решават само по кръвен начин. Точно затова от години се подготвям за слугите на сатаната, за да взема пътьом към пъкъла, колкото се може повече от тях с мен.

  5. Към жените и децата им- подгответе се за войната, която еничарите и башибозуците ни готвят.
    Не се оставяйте на страха да ви парализира.
    Оставите ли се- сте заминали.
    Няма кой да ви защити. Вие и ние ще защитим поколенията. Децата ни.
    Каквото и да става- не се оставяйте и не се предавайте, жени.
    Каквото и да става.
    Каквото и да става. Децата са наши.
    Падне ли някой от нас- дълг на останалите е да защитят и пазят детето му!
    Заклевам ви за това! Заклевам се да пазя българските деца! Заклевам всеки истински българин да се закълне да пази българските деца!
    Амин!
    Бог с нас!

  6. Уж хрисимо момче, а вижте какъв ястреб се оказа! Той допуска употреба на ядрено оръжие. Тава ще бъде краят на човешката цивилизация.

    • Ти мислиш ли, че на нас ни пука за човешко-рептилската цивилизация, след като няма да има България?
      По-добре да не остане никой, отколкото наглосаксонските рептили да ми населят родината!

  7. СМЪРТ ЗА УКРОНАЦИСТИТЕ И УПРАВЛЯВАЩИТЕ БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРОУБИЙЦИ ПОБЕДА НА БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ !

  8. Сега разбрах, че в украйна е дяволът. Тези хора там наистина не приличат на човеци. Като им гледах сборищата и факлите – мъже и жени – истински сатани. Приличат на зомбирани, безмозъчни и трябва да бъдат изтребени докрай! Горките руснаци там – какво ли са преживели! А нашите политици хич да ни си мислят, че ще ни изкомандват да се бием за украйна! И жените ще излезем на бой последен!

  9. В България няма нито една легитимна държавна институция и нито една законна такса
    Съдебната власт в България не е легитимна
    Всички медицински стандарти са незаконни
    От 1997 насам всички закони и решения на парламента, всички държавни решения и такива на кабинета, всички държавни документи са незаконни
    Конституцията е незаконна!
    Всички партии и власти също са незаконни!

  10. За съжаление е много прав !
    Ще изгорят Украйна до основи.
    Нелогично е да я подкрепят с 50 танка и няколко комплекса ги сте и да си мислят ,че ще ги откажат.
    Това са руснаци и отказване няма.
    За жалост ще се загубят човешки животи .
    Политиката на Запада е една лицемерна перверзия . Тази перверзия ни бита към война, към 3 та световна.
    Англия и скапаната щвабска напаст ще изгорят първи като факли.

    • Няма нищо лошо в това несъществуващи-ГМО държавици кът’ оСрайна и мЪкидония да изгорят. Дори някой по-умен от мен беше казал : „Македония без българи, огън да я гори“.

  11. Лошото е, че за руснаците сме врагове и като такива ще ни изтребят заедно с фашистката украинска измет. Путин преди повече от 1 г. каза, че НАТО трябва да се прибере в границите от 1997г. След разгрома на Украйна, ще се насочи към елиминране на поредната заплаха за съществуването на Русия- натовските бази в България и Румъния.

    • Много се надявам да стане така, макар вероятността да е под 10% – за сега.
      Не съществува друг начин мръсната фошизуидно-либерална измет да бъде избита на територията на България. А тези рептили останат ли още 2-3 г. ще ни избият напълно и повече православни тук няма да има.

    • Всеки който се мисли за враг на Русия, Бог, е безполов педал или защитник на обратни изроди, е време да напусне свещената българска земя.

    • Жорко, от това по- хубаво не може да ни се случи. Путин говори за отан, не за българския народ.
      Бъдете сигурни- рашките много добре са информирани къде е най- русофилския народ.
      Предвид идеята на сатанюгите да правят “карантинен” кордон около Русия, включая бг, рашките едва ли ще си позволят загуба на време и енергия да го допуснат за нас. Това за тях би било нокаут.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *